Η Ναόμι Οσάκα εγκαινιάζει μια νέα εταιρεία μέσων ενημέρωσης σε συνεργασία με τον τέσσερις φορές πρωταθλητή του NBA ΛεΜπρόν Τζέιμς, με στόχο να αφηγηθεί ιστορίες που ξεπερνούν τα πολιτισμικά εμπόδια, όπως ανακοίνωσε σήμερα η πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις.
Η Hana Kuma, που σημαίνει «αρκουδάκι λουλουδιών», θα παράγει ιστορίες «πολιτισμικά συγκεκριμένες αλλά καθολικές για όλα τα ακροατήρια» και έχει ήδη πολλά έργα στη σειρά, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.
«Αυτό που με ενθουσιάζει είναι να μπορώ να εμπνέω τους ανθρώπους και να λέω νέες ιστορίες, ιδιαίτερα όσες θα ήθελα να δω όταν ήμουν παιδί. Πάντα ήθελα να δω κάποιον σαν εμένα» δήλωσε η τέσσερις φορές πρωταθλήτρια σε Γκραν Σλαμ Οσάκα, η οποία έχει πατέρα από την Αϊτή και μητέρα Γιαπωνέζα.
Η The SpringHill Company των Τζέιμς και Μάβερικ Κάρτερ θα λειτουργήσει ως συνεργάτης χρηματοδότησης, λειτουργίας και παραγωγής της Hana Kuma.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.