Μαραθώνας: Έτοιμο το νέο νηπιαγωγείο του Δήμου
Μια νέα σύγχρονη σχολική μονάδα παραδόθηκε στους δημότες του Δήμου Μαραθώνα όπου θα στεγάσει τους μαθητές του νηπιαγωγείου στη περιοχή της Ανατολής.
Παραδόθηκε το νέο βιοκλιματικό κτίριο που θα στεγάσει τα παιδιά του Νηπιαγωγείου της Ανατολής, η κατασκευή του οποίου ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από 2 χρόνια, ενώ η προσπάθεια για τον χαρακτηρισμό του οικοπέδου και την παραχώρησή του στην ΚΤΥΠ είχε ξεκινήσει από το 2008.
Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για την υλοποίηση του νηπιαγωγείου καθώς αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.
Στο Δήμο Μαραθώνα και σε σχέση πάλι με τις σχολικές υποδομές, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες του 2ου Δημοτικού σχολείου της Νέας Μάκρης, με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών να οριοθετείται πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
- Με ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ξεκινά το 2026 στην Ευρωλίγκα
- Τράπεζα της Ελλάδος: Τι αλλάζει στη στρατηγική της ΕΚΤ για τον πληθωρισμό
- Ισοπαλία στο Μαρόκο – Μάλι (1-1), με τον Ελ Κααμπί βασικό
- Μπαρτζώκας: «Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε»
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 1-0: Τρίποντο με «υπογραφή» Ντόργκου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 27.12.2025]

