Τρέλα για τα εισιτήρια του πρώτου τελικού – Στην προπόνηση οι Αγγελόπουλοι
Υπό τα βλέμματα των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου διεξήχθη η προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από το Game 1 των τελικών της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε τελικούς πρωταθλήματος πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια.
Μια αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο αιώνιους αντιπάλους με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή.
Σε κάτι παραπάνω από 24 ώρες οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό στο Game 1 των τελικών της Basket League (11/6, 21:00).
Όπως είναι λογικό, στις τάξεις των Πειραιωτών επικρατεί μεγάλη προσμονή, με τους διοικητικούς ηγέτες της ομάδας, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, να δίνουν το «παρών» στην προπόνηση θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν τη στήριξή τους στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.
Την ίδια στιγμή με γοργούς ρυθμούς φεύγουν και τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό.
Σύμφωνα με την ενημέρωση των Ερυθρολεύκων, ήδη έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο ΣΕΦ περισσότεροι από 7.500 φιλάθλους.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος όλων των παιχνιδιών της 24ης αγωνιστικής - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»