Ρέντης: Σε ύφεση η μεγάλη πυρκαγιά στην αποθήκη κηροποιίας – Μάχη για την κατάσβεση
Σε ύφεση βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα, μέσα στη νύχτα, σε αποθήκη κηροποιίας στον Ρέντη.
Πυρκαγιά σε αποθήκη κηροποιίας επί της οδού Στρατηγού Μακρυγιάννη, στον Ρέντη, ξέσπασε λίγο μετά τη 01.00 σήμερα Παρασκευή (φωτογραφία, επάνω, από Meteohellas Weathercams).
Κίνδυνος επέκτασης
Στη μάχη της κατάσβεσης συμμετέχει ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής με 22 πυροσβέστες και 8 οχήματα.
Οι δυνάμεις πυρόσβεσης επιχείρησαν από την πρώτη στιγμή να αποτρέψουν τον κίνδυνο επέκτασης της φωτιάς καθώς κοντά στο φλεγόμενο κτίριο υπάρχουν βενζινάδικο και άλλοι επαγγελματικοί χώροι.
- Δίκη υποκλοπών: Τι αγορές έδειξε η κάρτα που στάλθηκε το μολυσμένο SMS στον Ανδρουλάκη – Η «σύμπτωση» με το ξήλωμα της Intellexa
- Βλάχος: «Από τα χειρότερα αμυντικά παιχνίδια που έχουμε κάνει – Να ανασυνταχθούμε για το χάλκινο» (vid)
- Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν Μοντανά – Τι κατέθεσε
- Δίδυμα κοριτσάκια αγνοούνται στη Μεσόγειο – Ήταν σε πλοιάριο που έπεσε σε θύελλα από την Τυνησία προς τη Λαμπεντούζα
- Τι κάνεις αν καταστραφεί το IX σου από πλημμύρα – Πώς θα λάβεις αποζημίωση
- Γαλλία: Το Πολεμικό Ναυτικό οδηγεί το ύποπτο ρωσικό δεξαμενόπλοιο στο λιμάνι Μασσαλία-Φος
