Survivor: Στον τάκο οι δύο… πρώην – Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηδία Ανδριώτου οι υποψήφιοι
Τι ανακοίνωσε ο Λιανός
Κόκκινοι και μπλε συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό μετά την ήττα της Κόκκινης ομάδας στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.
Οι Μπλε είναι πλέον τέσσερις έναντι πέντε, όμως κατάφεραν να πάρουν το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας, στέλνοντας τους αντιπάλους τους να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.
Σύμφωνα με την ψηφοφορία των Survivors, o Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα και τον παίκτη που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους. Οι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για να βγει στον «τάκο» και αυτός ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας.
Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας η ομάδα που τα κατάφερε είναι η Κόκκινη, έτσι οι Μπλε έπρεπε να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους στον «τάκο». Κλήθηκαν να ψηφίσουν και η δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου.
- Πανσέληνος Μαρτίου: Απόψε το «Ματωμένο Φεγγάρι» – Πού θα είναι ορατή
- Tι έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην επιστροφή του στην δράση (vid)
- Patriot: Μεταφέρεται συστοιχία στην Κάρπαθο
- Μπακς – Σέλτικς 81-108: Νέα βαριά ήττα για το Μιλγουόκι στην επιστροφή του Αντετοκούνμπο
- Κατασκοπεία στη Σούδα: Βρέθηκε κρυπτογραφημένο λογισμικό στο κινητό του Γεωργιανού
- O Λίνεκερ αποθέωσε τον Μπρούνο Φερνάντες