Πάτρα: Νέες επιθέσεις σε ανήλικους – Συνελήφθησαν 17χρονος και 16χρονος
Ο17χρονος και ο 16χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, προσέγγισαν αρχικά τους πέντε 14χρονους λουόμενους και απειλώντας τους φραστικά, τους αφαίρεσαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Επίθεση από δύο ανήλικους, έναν 17χρονο και έναν 16χρονο, δέχθηκαν πέντε 14χρονοι στην παραλιακή περιοχή Δάφνες, της Πάτρας, ενώ έπειτα από λίγη ώρα οι δράστες συνελήφθησαν από την αστυνομία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος και ο 16χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, προσέγγισαν αρχικά τους πέντε 14χρονους λουόμενους και απειλώντας τους φραστικά, τους αφαίρεσαν ένα ζευγάρι παπούτσια.
Στη συνέχεια, οι συλληφθέντες επιτέθηκαν στους ανήλικους χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια στο σώμα, προκαλώντας σωματικές βλάβες, σε δυο από τους 14χρονους.
Από την προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών προέκυψε, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι ο 17χρονος είχε αφαιρέσει νωρίτερα στην ίδια παραλία, από λουόμενη το κινητό της τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του κατά τη σύλληψη του.
Παράλληλα, συνελήφθη η μητέρα του 16χρονου, κατηγορούμενη για παραμέλησης της εποπτείας του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διάλογος… με δόντια από Μαξίμου: Πώς η κυβέρνηση ναρκοθετεί το ραντεβού της Δευτέρας με τους αγρότες
- Μεγάλη φωτιά σε σπίτι στη Χαλκίδα – Στο νοσοκομείο δύο άτομα – Διασωληνώθηκε το ένα
- Αναζητούν τι οδήγησε την 16χρονη Λόρα στη φυγή – Προς κάθε κατεύθυνση οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
- Είκοσι έξι λόγχες της ελληνιστικής περιόδου είχε στο σπίτι του 44χρονος στην Πτολεμαΐδα
- Η ισπανική βασιλική οικογένεια αποχαιρετά την πριγκίπισσα Ειρήνη στη Μαδρίτη
- Καρδίτσα – ΑΕΚ 71-79: Με «30άρα» του Μπάρτλεϊ η «Ένωση» (vid)

