Αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς: «Οι καλύτεροι στην Ελλάδα» (pic)
Ο προπονητής του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τους φιλάθλους των Πειραιωτών για τη στήριξή τους – «Ησασταν το κλειδί της επιτυχίας μας».
Στο μεγαλείο των οπαδών του Ολυμπιακού υποκλίθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους για τη στήριξή τους, καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.
«Οι καλύτεροι οπαδοί στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Ησασταν το κλειδί της επιτυχίας μας».
Αναλυτικά το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς:
«Μετά την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος, οφείλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους φιλάθλους που στήριξαν ανιδιοτελώς την ομάδα μας και τον σύλλογο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ήταν δίπλα μας στις υψηλές στιγμές αλλά και στις χαμηλές και αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω.
Οι καλύτεροι οπαδοί στην Ελλάδα, ο καλύτερος και πιο επιτυχημένος σύλλογος στην Ελλάδα είμαστε εμείς. Όλοι οι άλλοι σύλλογοι θα ήθελαν να είναι στη θέση μας. Χάρη στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ήσασταν το κλειδί της επιτυχίας μας».
Δείτε την ανάρτηση του Πορτογάλου προπονητή:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pedro Martins (@coachpmartins)
- Μεξικό: Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους Αμερικανούς «να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια»
- Μεξικό: Κύμα βίας πυροδοτεί ο θάνατος του Ελ Μέντσο – Εκκληση για ψυχραιμία από τη Σέινμπαουμ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος
- WhatsApp: Ανακοίνωσε πρόσβαση στο ιστορικό ομαδικών μηνυμάτων
- Δασμοί Τραμπ: Νέος γύρος αντιδράσεων από εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ
- Νέα Καληδονία: 55χρονος σέρφερ έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση καρχαρία



