Με την ελληνική σημαία στο αριστερό χέρι και την κούπα στο δεξί πανηγύρισε ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης, τη νίκη της Νότιγχαμ Φόρεστ στον τελικό ανόδου των πλέι οφ της Championship απέναντι στην Χάντερσφιλντ και την άνοδο στην Premier League.
Οι Reds επικράτησαν με 1-0 στον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε στο Γουέμπλεϊ και επιστρέφουν στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά από 23χρόνια. Μια σπουδαία επιτυχία για την Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Στιβ Κούπερ, τους παίκτες, τον κόσμο και φυσικά τη διοίκηση του βρετανικού συλλόγου να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την άνοδο.
Ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκης, Μιλτιάδης, μάλιστα λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Χάντερσφιλντ και την απονομή του τροπαίου στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ανέβασε στα social media φωτογραφία με την κούπα. Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτησή του με το παρακάτω μήνυμα: «Τα λέμε στην Premier League».
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, περνώντας με 3-0 και παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για την Άστον Βίλα επί της Γουέστ Χαμ με 3-2.
Ωστόσο, ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της και δηλώνει «ισχυρό κάλεσμα, αλλά η οικογένειά μου έχει προτεραιότητα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.