Χαμογέλα και Πάλι: Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει την γιορτή της – Το εντυπωσιακό δώρο που δέχτηκε on air!
Εορταστική ατμόσφαιρα σήμερα στην εκπομπή
Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα (29/5) για την Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς γιορτάζει.
Όπως εξήγησε η ίδια, είναι βαφτισμένη Θεοδοσία.
Στο ξεκίνημα λοιπόν της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» την περίμενε μια όμορφη ανθοδέσμη από το Νίκο Κοκλώνη και όλη η ομάδα της εκπομπής την ευχήθηκε τα καλύτερα.
«Κάποια υπερβολή αλλά είναι αυτή παραγωγή είναι large και υπερβολική», είπε χαμογελώντας η παρουσιάστρια όταν έλαβε τα λουλούδια.
«Αγαπημένη μου σου εύχομαι να έχεις ότι επιθυμείς και να χαμογελάς συνέχεια. Θα είμαι πάντα δίπλα σου σε αγαπώ πολύ Νίκος Κοκλώνης», έγραφε η κάρτα και εκείνη του απάντησε: «Νικολάκη μου και εγώ σε αγαπώ πολύ πολύ πολύ».
«Για όσους αναρωτιέστε είναι της Αγίας Θεοδοσίας. Έτσι με βάφτισαν για αυτό και γιορτάζουμε ευχαριστώ πάρα πολύ», πρόσθεσε.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Chanel No5 – Το πιο διάσημο άρωμα στον κόσμο δημιουργήθηκε από ένα εργαστηριακό λάθος 105 χρόνια πριν
- Κολωνία – Ντόρτμουντ 1-2: Αντίδραση για τους Βεστφαλούς μετά τη Μπάγερν
- Βίντεο από Ισραήλ: Επίθεση Χεζμπολάχ με ρουκέτες – Αναχαιτίσεις από την αεράμυνα
- Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ο 48χρονος απειλεί τους αστυνομικούς με χειροβομβίδα στη ΓΑΔΑ – Τι λέει η σύζυγός του
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 3-2: «Τρελό» ματς στο «Metropolitano» με νικητές τους «ροχιμπλάνκος»
- LIVE: Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι



