«Πέρασαν τρεις μήνες από την ημέρα που ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να πουλήσω την Τσέλσι. Κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών η ομάδα δούλεψε σκληρά για να βρεθεί ο κατάλληλος και να οδηγήσει την Τσέλσι στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας της.
Για να είσαι ιδιοκτήτης σε αυτό το κλαμπ, πρέπει να είσαι και απόλυτα υπεύθυνος. Από την πρώτη μου μέρα στην Τσέλσι πριν από περίπου 20 χρόνια, αντίκρισα πόσα μπορεί να πετύχει αυτό το κλαμπ. Το σκεπτικό μου ήταν να καταφέρει ο νέος ιδιοκτήτης να συνεχίσει την επιτυχία της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας, όπως επίσης και να έχει το κίνητρο και την επιθυμία να εξελίξει πολλά κομμάτια του κλαμπ, της ακαδημίας και του φιλανθρωπικού ιδρύματος.
Είμαι χαρούμενος που πλέον η υπόθεση έφτασε στο τέλος της. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα αφεντικά, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Ήταν τιμή της ζωής μου να είμαι κομμάτι της Τσέλσι και θα ήθελα να ευχαριστήσω παίκτες, επιτελείο και τους οπαδούς με τους οποίους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια.
Είμαι περήφανος για τις επιτυχίες που γευτήκαμε, εκατομμύρια κόσμος θα ευνοηθεί τώρα από τον κερδοφόρο φιλανθρωπικό οργανισμό και εύχομαι να συνεργαστεί η κληρονομιά που δημιουργήσαμε μαζί.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Με νίκη συνέχισε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εύκολα 3-0 σετ του Μαρκόπουλου για τη 13η αγωνιστική της Volley League.