Survivor Spoiler: Τα αφεντικό… τρελάθηκε – Απίστευτο έπαθλο οδηγεί τους παίκτες στα άκρα
Ο Σπύρος Μαρτίκας τσακώνεται ακόμα μια φορά με τον Άρη Σοϊλέδη και τα αίματα ανάβουν ξανά
Όσο πλησιάζει το τέλος του Survivor τόσο μεγαλύτερη είναι η ένταση ανάμεσα στους παίκτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σπύρος Μαρτίκας τσακώνεται ακόμα μια φορά με τον Άρη Σοϊλέδη και τα αίματα ανάβουν ξανά.
Αιτία της διένεξης τα παράπονα του Μαρτίκα στον Σοϊλέδη γιατί όπως πιστεύει τον τελευταίο καιρό έχει ξεφύγει και ειδικά απέναντι του είναι ακόμα πιο σκληρός, κάτι που του έχει δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά.
Μπορεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί να μη βρίσκεται στο επεισόδιο της Κυριακής, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός είναι εκεί για να κάνει μία τεράστια ανακοίνωση όσον αφορά το έπαθλο το οποίο θα διεκδικήσουν.
Αυτό θα είναι για ακόμη μία φορά ένα ταξίδι το οποίο δεν χάνεται αφού μιλάμε για εμπειρία ζωής και όπως αναφέρει ο γνωστός παρουσιαστής, η ομάδα που θα νικήσει θα ταξιδέψει στο Μεξικό.
- Επτά συλλήψεις στην Αϊτή μετά το ποδοπάτημα σε ιστορικό φρούριο με 25 νεκρούς
- Πέντε τρόποι για να «επανέλθεις» μετά το γιορτινό τραπέζι
- Καιρός: Βροχές και αφρικανική σκόνη την Τρίτη
- Στα +1.900 ευρώ ετησίως ο λογαριασμός ενέργειας λόγω Μέσης Ανατολής
- Σεξ σε εξωτερικούς χώρους, αναρρίχηση και Τότεναμ: Η συναγή για τον τέλειο Γιου Νέσμπε
- Video games: Πες μου τι παίζεις να σου πω ποιος είσαι
- Στον πάτο του ΟΟΣΑ οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα – Πληρωνόμαστε 21% λιγότερο από ό,τι το 2010
- «Όχι άλλο αμερικανικό κάρβουνο!» – Οι σύμμαχοι γυρίζουν την πλάτη στην αμερικανική ενέργεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442