Το απίθανο buzzer beater του Βασίλιε Μίσιτς έδωσε τη νίκη στην Εφές κόντρα στον Ολυμπιακό, με τους Τούρκους να κλείνουν θέση για τον μεγάλο τελικό της Euroleague. O Μάικ Τζέιμς σχολίασε μέσω των social media την τελευταία φάση λέγοντας τη δική του άποψη για την άμυνα που θα έπρεπε να έχει κάνει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Η ανάρτηση του Τζέιμς:
«Είτε κάνεις double team πάνω στον Μίτσιτς στη συγκεκριμένη κατάσταση και αφήνεις τον «κρύο» Μόερμαν να πάρει την επίθεση είτε κάνεις φάουλ και παίρνεις την τελευταία κατοχή.
Δεν αφήνεις τον Λάρκιν ή τον Μίτσιτς σε απομόνωση στο παιχνίδι. Δύο από τους πέντε καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη εκεί πέρα. Αλλά εγώ είμαι απλά ένας θεατής που απολαμβάνω την αναμέτρηση».
U either double micic in that situation and let a cold moreman figure it out or u foul and get the last possession. U don’t let Shane or micic iso for game. 2 of the top 5 players in Europe right there. But I’m just a spectator enjoying the game
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.