
Μηνύσεις από τον γιό του Ανέστη Βλάχου στη σύζυγο του πατέρα του και την ετεροθαλή αδερφή του
Στην αντεπίθεση περνά ο γιός του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής, καθώς το πρωί της Πέμπτης, μαζί με την δικηγόρο του, κατέθεσε μήνυση σε πρόσωπα της οικογένειας του ηθοποιού.
Σύμφωνα με την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο Ηρακλής Βλάχος έκανε μήνυση στην ετεροθαλή αδελφή του και την δεύτερη σύζυγο του πάτερα του για πλαστογραφία με χρήση, απάτη επί τω δικαστηρίω και ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, άλλως εξ αμελείας.
«Ευτυχώς δεν είχα ποτέ καλές σχέσεις με τη δεύτερη σύζυγο του πάτερα μου και την ετεροθαλή αδερφή μου. Είχα τυπικές σχέσεις. Αναγκαστικές μάλλον. Αν έβλεπα αυτά τα άτομα στον δρόμο, όχι μόνο δεν θα τα κοιτούσα αλλά θα έτρεχα μακριά» αναφέρει στην κάμερα της εκπομπής.
- Γιοβάνοβιτς: «Μας χρειάζεται λίγη ακόμα δουλειά, ίδιο σύστημα και με την Ιταλία»
- ΕΕ: Η άδεια διαμονής σε μία χώρα δεν αποκλείει δικαίωμα παραμονής και σε άλλη
- Συναγερμός σε όλες τις πρεσβείες των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή – Ταξιδιωτική οδηγία καλεί σε επαγρύπνηση
- Η Ολίβια Ροντρίγκο είναι εξοργισμένη με τον Λευκό Οίκο – «Αυτό που κάνουν είναι βάρβαρο»
- Ζωγράφου: Φωτιά στις παλιές φοιτητικές εστίες – Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
- Τι κρατάει η Εθνική από το φιλικό στην Στοκχόλμη




