Κωνσταντίνος Ασπιώτης: «Είναι άδικο να παίρνουν παίκτες ριάλιτι τη θέση ηθοποιών»
Ο ταλαντούχος ηθοποιός σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης.
Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στη ζωή του, το επάγγελμά του αλλά και στις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει.
Ο ίδιος δήλωσε συνεσταλμένος, αλλά όχι σνομπ. Του αρέσει η παρέα, αλλά όπως είπε μπορεί να δει τον εαυτό του και ως μοναχικό.
Τα καλοκαίρια έχει δουλέψει ως σερβιτόρος σε ταβέρνα, έχει κάνει λάντζα έως και υπεύθυνος καταστήματος.
«Ζω από τη δουλειά μου, δεν έχω οικονομικό background, τα βγάζω με δυσκολία, πολλές φορές δανείζομαι», αποκάλυψε.
Μιλώντας για τον έρωτα ανέφερε πως είναι ένα πολύ σημαντικό συναίσθημα, ενώ για τον ίδιο πιστεύει πως είναι των άκρων, αν και δεν το θέλει.
«Όλοι έχουν δικαίωμα να δοκιμαστούν σε κάτι στο χώρο μας, το αν μείνουν είναι το θέμα», ανέφερε ενώ παράλληλα σημείωσε πως είναι άδικο να παίρνουν οι παίκτες ριάλιτι τη θέση ηθοποιών.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Γιώργου Αγγελόπουλου (Ντάνου), ο οποίος όπως είναι κούκλος, αλλά δεν τον έχει δει να παίζει.
Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης θυμήθηκε το 2014 που ο Αλέξανδρος Ρήγος τον είχε βάλει να κάνει μία σωματική μεταμόρφωση και έχασε 20 κιλά μέσα σε 3 μήνες.
- Αντίστροφη μέτρηση για τις φορολογικές δηλώσεις: Πώς να αποφύγετε την παγίδα των τεκμηρίων
- Συνταγή: Ριγκατόνι με πέστο λιαστής ντομάτας και μανιτάρια
- Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο – Τι θα συζητηθεί
- Επικοινωνία της προέδρου του Μεξικού με τον Τραμπ μετά τον θάνατο του «Ελ Μέντσο»
- Διατροφή: Ποια είναι η καλύτερη ώρα να τρώμε για βράδυ;
- Καιρός: Λίγες νεφώσεις με πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά – Πού θα βρέξει



