Νίνα Βλάχου: Το απίστευτο ποσό που πήρε για την πρώτη φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου με την Δήμητρα Λιάνη
Η δημοσιογράφος μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει τη δημοσιογραφία, αλλά και για την τηλεόραση.
Το «Πάμε Δανάη» κάνει μία αναδρομή στην ζωή και στην καριέρα της Νίνας Βλάχου.
Η δημοσιογράφος μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει τη δημοσιογραφία, αλλά και για την τηλεόραση.
«Με είδε στον δρόμο ο Χρήστος Οικονόμου και μου ζήτησε να πάω στη σχολή του. Ο αδελφός μου είχε εταιρεία διαφημιστική και έκανε εκεί κάποια σποτάκια για την τηλεόραση», ανέφερε αρχικά η Νίνα Βλάχου.
«Στις «Διπλοπενιές» περάσαμε πολύ ωραία, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μας αγαπούσαν, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη γίναμε φίλες», πρόσθεσε σχετικά με την φιλία της με την αείμνηστη ηθοποιό.
«Όταν είχαμε το «Νίνα με σοφία» στο Alter η Αλίκη ήρθε να δει την εκπομπή για να μας πει την γνώμη της. Στο πρώτο δελτίο ειδήσεων στην ΥΕΝΕΔ, έκανα σταυρουδάκι με τα χέρια μου, έτρεμε η φωνή και προσπαθούσα να την κάνω πιο βάρια για να μοιάζει στην Λιάνα Κανέλλη. Είχα σπάσει το χέρι μου και επειδή δεν έδεσα τα μαλλιά μου, πήρα πέναλτι και για μία εβδομάδα δεν είπα ειδήσεις», επεσήμανε!
Η Νίνα Βλάχου που άφησε εποχή με την «λαμπερή» δημοσιογραφία της, αναφέρθηκε και στην γνωριμία της με τους πολιτικούς ηγέτες της εποχής.
«Όταν γνώρισα τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μου είπε ότι έχουμε ένα κοινό, μας αδικεί και τους δύο ο φακός. Το 1977 ήταν ασπρόμαυρη η τηλεόραση και δεν του άρεσε η εμφάνισή του. Μου ζήτησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής να μιλήσω στην Ρηγίλλης και δεν με άφησε ο διευθυντής μου», είπε χαρακτηριστικά η κοσμικογράφος.
«Πέτυχα την Δήμητρα Λιάνη με τον Ανδρέα Παπανδρέου στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση και ζήτησα να τους φωτογραφίσω. Ο Ανδρέας Παπανδρέου ρώτησε την Δήμητρα αν δέχεται να τους φωτογραφίσω. Για την φωτογραφία που τράβηξα τον Ανδρέα Παπανδρέου και την Δήμητρα πήρα ένα μεγάλο μπόνους, ίσως και 13 μισθούς», αποκάλυψε.
«Η Μαρίκα Μητσοτάκη ήταν φιλική, μπορούσες να την πάρεις τηλέφωνο και να σου πει τι να μαγειρέψεις. Ο Χριστόδουλος που ήταν πρόεδρος στον «Ελεύθερο τύπο» έκοψε την στήλη που είχα με τα μαγιό», συμπλήρωσε μιλώντας για γνωστά πρόσωπα που γνώρισε κατά τη διάρκεια της καριέρας της.
«Είμαι πρόεδρος του νομικού προσώπου Δημήτρης Βικέλας», δήλωσε κλείνοντας.
- Ιταλία: Επιχειρηματίας μέλος ακροδεξιού κόμματος ξυλοκόπησε μετανάστη και ανάρτησε το βίντεο
- Ηλεία: Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών για τέσσερις πεζοπόρους που εγκλωβίστηκαν στο φαράγγι Σιπρένι
- Σύλληψη 19χρονου για απόπειρα βιασμού 14χρονης σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι
- Ο Φορλάν ανέλαβε την Ουρουγουάη μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ (pic)
- Γεννήσεις: Κατάρρευση την τελευταία 20ετία – Χαμηλά εισοδήματα και στεγαστική κρίση ανάμεσα στις αιτίες
- Μήπως οι γυναίκες είναι αυτές που κινούν τα νήματα στην Οδύσσεια;
- Ρόδρι: «Ο Λαμίν Γιαμάλ πρέπει να ηρεμήσει το άγχος του»
- Τα «αόρατα» σκυλάκια των καταφυγίων: Ψυχές που καρτερούν μια ζεστή αγκαλιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442