Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλίας Βρεττός: Απαντά αν ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του

Ηλίας Βρεττός: Απαντά αν ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του

Ο τραγουδιστής βρίσκεται σε σχέση με την Αναστασία Δεληγιάννη εδώ και τρία χρόνια και είναι φουλ ερωτευμένοι

Ηλίας Βρεττός και Αναστασία Δεληγιάννη είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια και οι φήμες που τους θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους όλο και φουντώνουν.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται για γάμο στην Εύβοια, τον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή, τον Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, ο ίδιος ξεκαθάρισε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ότι, αν και υπάρχουν αυτές οι σκέψεις, τίποτα δεν είναι μέχρι στιγμής σίγουρο.

Παράλληλα, προχώρησε και σε μια εξομολόγηση για το ατύχημά του.

«Στην πίστη μου στον Θεό βρίσκω δύναμη, ελπίδα, αισιοδοξία και τον εαυτό μου. Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στη ζωή ενός ανθρώπου οπωσδήποτε είναι ένα πολύ μεγάλο ταρακούνημα που σε κάνει να τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Είμαι σε θέση να βλέπω πιο καθαρά. Ήταν σαν να είναι θολό το τζάμι και τώρα να ξεθόλωσε. Έχω κάνει αρκετά τατουάζ για να καλύψω τις τομές μου μετά το ατύχημα. Έχω γεμίσει τατουάζ. Δεν θα έρθει ποτέ 100% η αποκατάσταση», είπε αρχικά.

Για την αγαπημένη του ανέφερε: «Εκτός από έρωτα έχω βρει υγεία και μια σχέση που με γεμίζει και με στηρίζει στις επιλογές μου, στη δουλειά μου και με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό που έχουμε καταφέρει με την Αναστασία».

«Μια τέτοια υγιής και σοβαρή σχέση οπωσδήποτε σε κάνει να σκέφτεσαι πιο σοβαρά τα πράγματα, απλά πολύ ειλικρινά θέλω να σου πω ότι έχω βρεθεί στην άβολη θέση τον τελευταίο καιρό να έχουν βγει κάποια δημοσιεύματα περί γάμου, πριν ακόμη να έχουμε πάρει εμείς τις αποφάσεις. Υπάρχουν σκέψεις αλλά όταν κάτι δεν έχει κανονιστεί και δεν είναι σίγουρο, δεν μπορώ να βγω να πω ξαφνικά ότι ισχύει ή ότι παντρεύομαι», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση αν θέλει να γίνει μπαμπάς, απάντησε: «Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου ως πατέρα. Κλείνω τα 39 τον Σεπτέμβριο, δεν είμαι πια μικρό παιδάκι. Όσο πιο πολύ μεγαλώνω, τόσο περισσότερο πιο πολύ μου βγαίνει η ανάγκη και η επιθυμία της πατρότητας».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024