Θάνος Καλλίρης: Όταν έσωσε την Αγγελική Νικολούλη από πνιγμό
«Έγινα λίγο εγώ το φως στο “δικό της τούνελ”», σχολίασε με χιούμορ ο τραγουδιστής
Μια εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! ο Θάνος Καλλίρης.
Με αφορμή το νέο του τραγούδι «Θα βγω να διασκεδάσω», ο καλλιτέχνης εκμυστηρεύτηκε διάφορες στιγμές του και αποκάλυψε ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Αγγελική Νικολούλη.
«Είναι από αυτές τις στιγμές που λες «τι θα µπορούσε να συμβεί σε αυτή τη γυναίκα αν δεν ήμουν εγώ εκεί;», είπε για τη στιγμή που την έσωσε από πνιγμό πριν από κάποια χρόνια.
Και πρόσθεσε: «Γιατί δεν υπήρχε κανένας άλλος δίπλα της να τη σώσει. Μόνο εγώ. Είχαµε ταξιδέψει λοιπόν για το Μπράβο Ρούλα στη Ζάκυνθο και µας πήγαν εκδροµή στο Ναυάγιο µε το πλοίο, το οποίο όµως δεν µας άφησε µέχρι την ακτή. Οπότε είτε θα πηγαίναµε εκεί µε βαρκάκι είτε θα κολυµπούσαµε. Θέλαµε –κακώς βέβαια– να κολυµπήσουµε. Είχε φουσκοθαλασσιά».
«Ξαφνικά η γυναίκα άρχισε να µη νιώθει καλά και να φωνάζει «βοήθεια». Ήµουν ο πιο κοντινός, έσπευσα και τη βοήθησα. Έτσι, έγινα λίγο εγώ το φως στο ‘δικό της τούνελ’», κατέληξε.
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ έδωσαν τελεσίγραφο σε Ουκρανία και Ρωσία να τερματίσουν τον πόλεμο μέχρι τον Ιούνιο
- Νέα διάκριση για Μουζακίτη και Καρέτσα: Στους κορυφαίους νέους παίκτες σύμφωνα με το CIES (pics)
- Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να ευθύνεται για την έκρηξη – Χωρίς έλεγχο για 12 χρόνια οι σωληνώσεις
- Φάμελλος: Ρουσφέτια, υποκλοπές και σκάνδαλα διαβρώνουν την εμπιστοσύνη προς την πολιτική και τους θεσμούς
- Φοινικούντα: Αγωγή από την αδελφή του 68χρονου θύματος για να κηρυχθεί ανάξιος κληρονόμος ο ανιψιός
- Μετά τις αποδοκιμασίες πριν λίγες εβδομάδες, ξανά αποθέωση για τον Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι (vids)


