
Μύκονος: Άγριο ξύλο για τις παράνομες σωληνώσεις ξενοδοχείου
Έπεσαν σφαλιάρες...
‘Εντονο επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα στη Μύκονο, στην περιοχή Κόρφος.
Αφορμή, ήταν καταγγελίες στο Λιμεναρχείο και στην Αστυνομία για μεγαλοξενοδόχο του νησιού ο οποίος, μέσω παράνομων σωληνώσεων, μόλυνε τη θάλασσα.
Υπάλληλοι της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης Μυκόνου, επιχείρησαν σήμερα το πρωί να ξηλώσουν τις παράνομες σωληνώσεις με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση από τον ίδιο τον ξενοδόχο, σύμφωνα με το protothema.gr. Μάλιστα ο γιος του ξενοδόχου φέρεται να χτύπησε με σφαλιάρα τον πρόεδρο του Σωματείου Σκαφών, όταν εκείνος προσπάθησε να τραβήξει σε βίντεο τον ξυλοδαρμό του προέδρου των τεχνικών υπηρεσιών της ΔΕΥΑΜ, τη στιγμή που προσπαθούσαν να ξηλώσουν τις παράνομες σωληνώσεις.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Σκαφών κατέφυγε στις αστυνομικές και λιμενικές Αρχές και κατέθεσε μήνυση κατά των δραστών της επίθεσης.
- Δύο συνταγές για «διάλειμμα» από τα οικογενειακά τραπέζια
- Ο Τραμπ καταφέρεται εναντίον του πάπα Λέοντα – Είναι «υπερβολικά φιλελεύθερος»
- Αχαρνές: Ανήλικος τραυματίστηκε στο χέρι από χρήση κροτίδας
- Ειρηνικός: 5 νεκροί σε νέες δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοων
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια

