Με τον Γιώργο Γιακουμάκη (μπήκε αλλαγή στο 64′ αντί του Φουρουχάσι) να διαμορφώνει (90′) το τελικό σκορ, δύο γκολ από τους Ιάπωνες Μαέντα (30′) και Φουρουχάσι (37′) και ένα του Δανού Ο’ Ρίλι (69′), η πρωτοπόρος Σέλτικ έκανε την ανατροπή, νίκησε με σκορ 4-1 τη Χαρτς και εξασφάλισε ουσιαστικά τον τίτλο στην Σκωτία.
Η Σέλτικ, η οποία βρέθηκε νωρίς (3′) πίσω στο σκορ από το γκολ του Σιμς, αύξησε σε εννέα τους βαθμούς που την χωρίζουν από τη δεύτερη Ρέιντζερς (σ.σ. παίζει αύριο εντός με την Νταντί Γιουνάκιτεντ, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, και έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους «Τζερς» (πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας, +64 έναντι +42).
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ και των πλέι άουτ στη Σκωτία έχει ως εξής:
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, μια μικροσκοπική πρωτεΐνη που μέχρι τώρα περνούσε απαρατήρητη φαίνεται πως επηρεάζει πολύ περισσότερο απ’όσο νομίζαμε την πείνα.
Μετά το «βαρύ» 4-1 από τη Άρσεναλ, η Άστον Βίλα επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Νότιγχαμ Φόρεστ εντός έδρας με 3-1, για την 20η αγωνιστική της Premier League. Δύο γκολ ο ΜακΓκίν.
Ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας κυριαρχούν επί του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, με τους «ερυθρόλευκους» να «τρέχουν» απίθανα σερί νικών στα ντέρμπι «αιωνίων».