Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε νεκρός 51χρονος στον Αξιό Ποταμό αλλά δεν είναι ο αγνοούμενος
Ο 51χρονος που βρέθηκε νεκρός δεν είναι ο ίδιος με αυτόν που εξαφανίστηκε την 1η Μαΐου στην περιοχή και οι Αρχές τον αναζητούν από χθες
Η σορός ενός 51χρονου άνδρα εντοπίστηκε τα ξημερώματα στον Αξιό Ποταμό, στην περιοχή της Χαλάστρας, στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, ο 51χρονος ταυτοποιήθηκε από συγγενικά του πρόσωπα χθες και δεν πρόκειται για τον άνδρα που αγνοείται από την 1η Μαΐου στην ίδια περιοχή.
Βρέθηκε το αμάξι του 51χρονου αγνοούμενου – Αναζητήσεις και με drones
Σύμφωνα με το voria.gr συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 51χρονου άνδρα από τη Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης που έχει εξαφανιστεί από την 1η Μαΐου.
Χθες μάλιστα, κατά τη διάρκεια ερευνών στον Αξιό για τον εντοπισμό του, βρέθηκε το αυτοκίνητο του 51χρονου κοντά στον ποταμό.
Στις έρευνες συμμετέχουν σήμερα αστυνομικοί και η εθελοντική ομάδα του ΟΦΚΑΘ, που ενεργεί μάλιστα και με σκύλο έρευνας αλλά και δύο drones για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.
Ο 51χρονος άνδρας εξαφανίστηκε 1η Μαΐου και χθες τα ξημερώματα η αδελφή του δήλωσε την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα Χαλάστρας.
Δείτε φωτογραφίες από τις έρευνες από το voria.gr:
- Η άνοδος του πετρελαίου «εκτοξεύει» και τη ζάχαρη
- Πετρέλαιο: Μειώνονται οι τιμές του WTI και του Μπρεντ στις ασιατικές αγορές
- Κένυα: Βρέθηκαν 32 πτώματα σε ομαδικό τάφο, ανάμεσά τους «25 νηπίων»
- Ιράν: Ο Μακρόν συνομιλεί με τον Πεζεσκιάν και απευθύνει έκκληση για διαπραγματεύσεις
- Δανία: Επικρατεί η συμμαχία της κεντροαριστεράς, αλλά δεν εξασφαλίζει απόλυτη πλειοψηφία
- Ιταλία: Δύο παραιτήσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης στη σκιά του αρνητικού αποτελέσματος στο δημοψήφισμα



