Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Οδηγοί ταξί ακινητοποίησαν 39χρονο που λήστεψε συνάδελφό τους

Θεσσαλονίκη: Οδηγοί ταξί ακινητοποίησαν 39χρονο που λήστεψε συνάδελφό τους

Ο συλληφθείς με τον συνεργό του επιβιβάστηκαν ως πελάτες στο ταξί - Υπό την απειλή μαχαιριού και με χρήση σωματικής βίας άρπαξαν την κερματοθήκη του θύματος και τράπηκαν σε φυγή

Με τη συνδρομή οδηγών ταξί αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 39χρονο που κατηγορείται ότι λήστεψε 57χρονο αυτοκινητιστή ταξί, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στην περιοχή Θέρμη, της Θεσσαλονίκης.

Όπως κατήγγειλε ο παθών, ο συλληφθείς μαζί με άγνωστο άτομο επιβιβάστηκαν ως πελάτες στο όχημά του και κατά τη διάρκεια της κούρσας τον απείλησαν με μαχαίρι ασκώντας παράλληλα σωματική βία εις βάρος του. Αφού άρπαξαν την κερματοθήκη του, οι δράστες αποβιβάστηκαν από το ταξί, με τον 57χρονο οδηγό να ενημερώνει άμεσα το «κέντρο» για το τι είχε συμβεί.

Λίγη ώρα αργότερα ο 57χρονος μαζί με συναδέλφους του εντόπισαν τον έναν από τους δύο δράστες και τον ακινητοποίησαν για να συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θέρμης που προσέτρεξαν στο σημείο.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το πρωί της ίδιας μέρας, ο 39χρονος (ελληνικής καταγωγής), μαζί με δύο ακόμη άτομα, είχαν ληστέψει 34χρονο από τον οποίο άρπαξαν προσωπικά του αντικείμενα και μια τραπεζική κάρτα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024