Χειραψία Αγγελόπουλων με Ντουράντ στο ημίχρονο του Μονακό – Ολυμπιακός
Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είχαν χειραψία με τον Κέβιν Ντουράντ που βρίσκεται στο γήπεδο για να δει το ματς.
Μπορεί Μονακό και Ολυμπιακός να παλεύουν για μία θέση στο Final 4 της Euroleague, ωστόσο στο Game 4 της σειράς τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στον Κέβιν Ντουράντ.
Ο σούπερ σταρ του NBA βρίσκεται στο Πριγκιπάτο και παρακολουθεί το παιχνίδι ως καλεσμένος του Μάικ Τζέιμς πανηγυρίζοντας μάλιστα με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα καλάθια του πρώην άσου του Παναθηναϊκού.
Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου μάλιστα, ο Ντουράντ είχε χειραψία με τους αδερφούς Αγγελόπουλος που για ακόμη ένα ματς βρίσκονται στο πλευρό του Ολυμπιακού.
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442