Κρήτη: «Ντου» οπαδών σε ερασιτεχνικό αγώνα στα Ζωνιανά – Τραυματίστηκαν παίκτες
Ο Ερμής Ζωνιανών, ο οποίος ήταν 2ος στον βαθμολογικό πίνακα, υποδέχτηκε τον πρωτοπόρο Αστέρα Περάματος, ο οποίος βρισκόταν έναν βαθμό μπροστά
Άλλο ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι ερασιτεχνικού πρωταθλήματος σημαδεύτηκε από επεισόδια. Αυτή τη φορά στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο ντέρμπι ανόδου της ΕΠΣ Ρεθύμνου, ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών και τον Αστέρα Περάματος.
Ο αγώνας θα έκρινε τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου και παράλληλα θα έδινε το «εισιτήριο» για τα μπαράζ της Γ’ Εθνικής.
Ο Ερμής Ζωνιανών, ο οποίος ήταν 2ος στον βαθμολογικό πίνακα, υποδέχτηκε τον πρωτοπόρο Αστέρα Περάματος, ο οποίος βρισκόταν έναν βαθμό μπροστά.
Στο 62′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-1 και υπήρξε ένταση στην κερκίδα, η οποία μεταφέρθηκε κι εντός γηπέδου, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η συνέχιση του αγώνα.
Όπως αναφέρει το rethymnosports.gr, υπήρξε και εισβολή οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμών δύο ποδοσφαιριστών του Αστέρα Περάματος, των Α. Σπανουδάκη και Δροσάκη.
Στη συνέχεια ο διαιτητής Ρ. Σταυρουλάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια και μαζί με τους συνεργάτες του συνέταξαν το φύλλο αγώνα, διακόπτοντας οριστικά το παιχνίδι. Άμεσα στο γήπεδο των Ζωνιανών μετέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη, συνοδεύοντας τους φιλοξενούμενους και τους διαιτητές κατά την αποχώρησή τους.
- Καραϊβική: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου σκοτώνει τρεις επιβαίνοντες
- Ουκρανία: Δεν έχω πειστεί ότι κάποια μέρα η Ρωσία θα κλείσει συμφωνία, λέει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
- Συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα που το παιδί του έβαλε τέλος στη ζωή του
- Σαλαμίνα: «Τον είδαν να φοράει την ακριβή καδένα της» – Μαρτυρία για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη
- Περού: Το κοινοβούλιο συζητά την αποπομπή του υπηρεσιακού προέδρου για «ανάρμοστη συμπεριφορά»
- Σαλαμίνα: Το στοιχείο «κλειδί» για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη & ο ένστολος μάρτυρας
