Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις»
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για το τρίτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως οι Ερυθρόλευκοι θα είναι υποψιασμένοι και πως έχουν συνηθίσει τέτοιες καταστάσεις.
Η Μονακό θα υποδεχθεί αύριο Τετάρτη (27/4) τον Ολυμπιακό για το τρίτο παιχνίδι της σειράς των play-0ffs της Euroleague, με τον Σάσα Ομπράντοβιτς να τονίζει πως οι Ερυθρόλευκοι θα είναι πιο υποψιασμένοι στην εν λόγω αναμέτρηση.
Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός επισήμανε ότι η ομάδα του έχει ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω της έδρας, όμως οι Πειραιώτες είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις λόγω της μεγαλύτερης εμπειρίας τους.
Οι δηλώσεις του Σάσα Ομπράντοβιτς:
«Μετά από τα πρώτα δύο παιχνίδια, πάνω κάτω, ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε και πως όχι. Ο Ολυμπιακός θα είναι υποψιασμένος. Μπορεί να έχουμε ελαφρύ ψυχολογικό αβαντάζ γιατί παίζουμε στην έδρα μας.
Αλλά, δεν είναι τεράστιο πλεονέκτημα, καθώς ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος σ’ αυτή την κατάσταση. Από την άλλη, θα πρέπει να απαλλαγούμε από την πίεση που θέλουμε να κάνουμε κάτι σημαντικό για το γαλλικό μπάσκετ.
Έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι στιγμής, έχουμε μπροστά μας μία καλή ευκαιρία να προκριθούμε και δεν μπορούμε να την αφήσουμε να περάσει.
Αρκετοί παθιασμένοι άνθρωποι του Μονακό έχουν επενδύσει πολύ χρόνο και αγάπη για το πρότζεκτ αυτό και η νίκη σ’ αυτό το ματς θα ήταν πολύ σπουδαία. Θα πρέπει να είμαστε με ένταση και εξυπνάδα ταυτόχρονα»
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για τα μελλοντικά πλάνα του Άρη Betsson και αποκάλυψε πως ο ιδιοκτήτης Ρίτσαρντ Σιάο έχει μεγαλεπήβολα σχέδια που συνδέονται είτε με τη Euroleague είτε ακόμη και το NBA Europe
Η ατζέντισσα του ‘Ερλινγκ Χάαλαντ, Ραφαέλα Πιμέντα μίλησε με θαυμασμό για την Μπαρτσελόνα αλλά τόνισε ότι δεν έχει γίνει επαφή της με τον σταρ της Μάντσεστερ Σίτι