Σε κλίμα κατάνυξης και με τη δέουσα λαμπρότητα γιορτάζει το MEGA την Ανάσταση.
Στο εορταστικό πρόγραμμα του Μεγάλου Σαββάτου οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες, ενώ ακολουθεί εντυπωσιακό πασχαλινό γλέντι.
Να προετοιμάσει τις ψυχές μας για το θαύμα της Ανάστασης ανέλαβε ο «Βυζαντινός Χορός» του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Πολιούχου Αθηνών.
Μαζί με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τη Σοφία Μάνου, και υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Δεμελή, η χορωδία θα ψάλλει ύμνους και θα τραγουδήσουν.
Ο Γιώργος Δεμελής μαζί με τη χορωδία θα ψάλουν -μεταξύ άλλων- τον εκκλησιαστικό ύμνο «Τον νυμφώνα σου βλέπω», ενώ ο Γεράσιμος Ανδρεάτος θα ερμηνεύσει το συγκλονιστικό «Μάνα μου Παναγιά» αλλά και το παραδοσιακό «Στο ‘πα και στο ξαναλέω» μαζί με τη Σοφία Μάνου.
Στις 23:50 θα μεταδοθεί ζωντανά από Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς η Ακολουθία της Αναστάσεως.
Αμέσως μετά το «Χριστός Ανέστη», τα φιλιά της αγάπης και τα βεγγαλικά, τη σκυτάλη παίρνει η Έλλη Κοκκίνου μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας