ΑΕΚ: Μετά το Πάσχα εξελίξεις στο θέμα του προπονητή
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα λάβει μετά το Πάσχα την οριστική απόφαση για την επιλογή του προπονητή που θα οδηγήσει την ΑΕΚ στην «Αγια-Σοφιά»
Όπως όλα δείχνουν, εξελίξεις στην υπόθεση του προπονητή στην ΑΕΚ θα προκύψουν μετά το Πάσχα.
Η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση έχει μιλήσει με αρκετούς υποψηφίους, ενώ ένας από αυτούς, ο Ματίας Αλμέιδα, είχε και συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης θέλει να κάνει την καλύτερη επιλογή, προκειμένου ο τεχνικός που θα καθίσει στον πάγκο του Δικεφάλου να αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στη νέα της εποχή και να γυρίσει σελίδα οριστικά.
Μάλιστα, φέρεται να υπάρχει άλλος ένας υποψήφιος για τον πάγκο της ΑΕΚ, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα.
Πάντως, η όποια απόφαση από την πλευρά του Μελισσανίδη αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.
- Οι ΗΠΑ θα πωλούν το πετρέλαιο της Βενεζουέλας επ΄αόριστον λέει ο υπουργός Ενέργειας Ράιτ
- Ουκρανία: Διακοπές ηλεκτροδότησης εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
- Γροιλανδία: Η κυβέρνησή της θα συμμετάσχει στη συνάντηση του Ρούμπιο με τους Δανούς αξιωματούχους
- Νέο σοκ για τη Σίτι, έμεινε στο 1-1 με τη Μπράιτον – «Γκέλες» και για για Άστον Βίλα (0-0) και Τσέλσι (1-2)
- Πάρμα – Ίντερ 0-2: Ασταμάτητοι οι «νερατζούρι» παρέμειναν στην κορυφή της Serie A
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]
