ΑΕΚ: Ατομικό για Άμραμπατ
Ο Νόρντιν Άμραμπατ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ έκαναν θεραπεία.
Επιστροφή στα Σπάτα για τους παίκτες της ΑΕΚ, μια μέρα μετά το πολύτιμο τρίποντο στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Τα προβλήματα τραυματισμών παραμένουν για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, που είδε και σήμερα πέντε «κιτρινόμαυρους» να μη συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.
Ο Νόρντιν Άμραμπατ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και γυμνάστηκε ατομικά. Από εκεί και πέρα, οι Βράνιες, Τάνκοβιτς, Μισελέν, Λε Ταλέκ (που επίσης απουσίασαν από τα Γιάννενα) έκαναν θεραπεία στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.
Οσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της Ένωσης προπονήθηκαν κανονικά.
- Παναθηναϊκός: Η Σπόρτινγκ δίνει Ιωαννίδη-Βαγιαννίδη με δανεισμό
- Εδώ είναι Ελλάντα! Η διαιτησία πήρε… Φωτιά επειδή κάνουν κουρέλι του κανονισμούς
- LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης
- Ο Λανουά επέλεξε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τον τελευταίο διαιτητή σε ορισμούς στη La Liga
- Ο Αρτέτα πρέπει να «τραβήξει» πολλούς άσους απ΄ το… μανίκι
- «Λύγισε» στη Ρώμη, απέναντι στον Μάχατς, ο Τσιτσιπάς (vid)
- Αταμάν μέσω γραπτής δήλωσης: «Πεπεισμένοι ότι θα κλείσουμε τη σειρά με τη Βαλένθια στο γήπεδό μας»
- Σάκκαρη: Η μέρα και η ώρα του αγώνα της με τη Ριμπάκινα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442