
Παπαευαγγέλου: Τέλος τα τακτικά self tests στα σχολεία – Θα γίνεται έλεγχος μόνο σε περίπτωση κρούσματος
Κάλεσε τους γονείς να συνεχίσουν να είναι σε επαγρύπνιση.
«Όταν επιστρέψουν τα παιδιά στο σχολείο μετά τις διακοπές του Πάσχα δεν θα υπάρχει πια έλεγχος με self test, παρά μόνο στα παιδιά με συμπτώματα» ανέφερε η καθηγήτρια κα. Παπαευαγγέλου.
Ωστόσο η κα. Παπαευαγγέλου ανέφερε πως σε περίπτωση κρούσματος, η ιχνηλάτηση θα γίνεται κανονικά και άρα τα παιδιά στην τάξη θα υποβάλλονται σε testing.
«Η ιχνηλάτηση στα σχολεία θα συνεχίσει να ισχύει. Όταν υπάρχει ένα παιδί έχει κοροναϊό θα υπάρχει έλεγχος στους υπόλοιπους μαθητές κατά την πρώτη και την τέταρτη μέρα μέρα από την διάγνωση των κρουσμάτων», ανέφερε καλώντας τους γονείς να συνεχίσουν να είναι σε επαγρύπνιση.
Όπως διευκρινίστηκε στη συνέχεια τα self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς σε περίπτωση κρούσματος θα είναι δωρεάν.
- Ουκρανία: Ελαβε τέλος και επισήμως η πασχαλινή κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία
- Πετρέλαιο: Η τιμή του βαρελιού ξεπέρασε πάλι τα 100 δολάρια έπειτα από τις ανακοινώσεις του Τραμπ
- Ο Λίβανος εργάζεται για να επιτύχει «την ισραηλινή αποχώρηση από το έδαφός του»
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026

