
Ξέσπασε on air η Φαίη Σκορδά: «Καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου…»
Αιχμές άφησε η παρουσιάστρια μέσα από το «Πρωινό».
Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να κάνει πραγματικότητα την ευχή ενός μικρού παιδιού στο «Make a Wish».
Με αφορμή αυτό, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε σε ορισμένους ανθρώπους από τον χώρο της σόουμπιζ, οι οποίοι δεν σηκώνουν καν το τηλέφωνο για να εκπληρώσουν μια ευχή των μικρών παιδιών.
«Σαν πρέσβειρα του “Make a Wish” θέλω να πω ένα μπράβο στην Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Υπήρχε μια επιθυμία ενός παιδιού να πραγματοποιηθεί η ευχή του και να γνωρίσει την Ηλιάνα. Κάλεσαν από το “Make a Wish” τη Χριστοπούλου και ζήτησαν ένα βιντεάκι.
Η Χριστοπούλου είπε αμέσως ότι θα πάνε, έκλεισε εισιτήρια, πήρε την Ηλιάνα και ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη να δει το παιδάκι και να γυρίσει. Κι επειδή ξέρω πόσοι άλλοι, καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου, που δεν σηκώνουν καν το τηλέφωνο… Γι’ αυτό το λόγο το λέω. Την Ηλιάνα και την Έλενα αυτό τις κάνει ξεχωριστές», είπε η Φαίη Σκορδά.
«Να το ανοίξεις το στόμα σου και να πεις γι’ αυτούς. Άμα είναι γαϊδούρια», σχολίασε από την μεριά του ο Γιώργος Λιάγκας.
- Conference League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της διοργάνωσης
- Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ για παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός
- Κερατσίνι: Ανδρας έπεσε στο κενό από μπαλκόνι 2ου ορόφου ενώ τον «προσέγγιζαν» αστυνομικοί
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Γκρίνιες, εμφύλιοι, αλληλοκαρφώματα
- Νέες κυρώσεις προς την Κούβα ανακοίνωσε ο Μάρκο Ρούμπιο
- Ο Λούλα δηλώνει πολύ ικανοποιημένος μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ – Στο τραπέζι τα ορυκτά



