Το απίστευτο ρεκόρ του Τούχελ στους ημιτελικούς και ο έκτος τελικός με την Τσέλσι
Μόνο προκρίσεις μετρά στην καριέρα του σε φάσεις ημιτελικών ο Τόμας Τούχελ
Αν και τα βρήκε κάπως σκούρα, η Τσέλσι έκανε το καθήκον της, έδειξε την ανωτερότητά της απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και προκρίθηκε τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του FA Cup, «κλειδώνοντας» έτσι το ραντεβού με τη Λίβερπουλ στο «Γουέμπλεϊ» στις 14/5.
Ένας ακόμα τελικός για τους Μπλε με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο τους. Πιο συγκεκριμένα, ο έκτος. Από το Γενάρη του 2021, όταν και ανέλαβε την Τσέλσι, ο Τόμας Τούχελ έχει καταφέρει να την οδηγήσει σε έξι μεγάλα ραντεβού.
Το πρώτο ήταν αυτό του περασμένου FA Cup, όταν οι Μπλε ηττήθηκαν από τη Λέστερ με 1-0. Ακολούθησε φυσικά ο μεγάλος τελικός του Champions League, τον οποίον κατέκτησε η Τσέλσι, πριν έρθουν τα δύο μεγάλα ραντεβού για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Η Τσέλσι ήταν φιναλίστ και στον τελικό του Carabao Cup, πάλι με τη Λίβερπουλ, από την οποία θα προσπαθήσει να πάρει ρεβάνς στο FA Cup. Έτσι, με την πρόκρισή της χθες, η Τσέλσι θα δώσει τον έκτο της τελικό με το γερμανό προπονητή στον πάγκο, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε συνέχεια και σε ένα φοβερό ρεκόρ που έχει στα ημιτελικά, σε όλη του την καριέρα.
Κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας ο Τούχελ κατάφερε να πάρει την 10η του πρόκριση σε ημιτελική φάση. Το «τρελό» ωστόσο είναι το γεγονός πως ο Γερμανός δεν έχει αποκλειστεί ποτέ σε φάση ημιτελικών, καθώς έχει το απόλυτο 10/10.
- Αγρότες: Διορία στην κυβέρνηση μέχρι την Κυριακή για συγκεκριμένες δεσμεύεις αλλιώς γενικευμένη κλιμάκωση
- Κάπα Research: Η ακρίβεια έχει ονοματεπώνυμο – Που εντοπίζεται το πρόβλημα
- Ελληνική οικονομία: Το στοίχημα των επενδύσεων και οι μεταρρυθμίσεις
- Ένας νέος κόσμος αναδύεται το 2026 – Τι να κρατήσουμε από αυτό που έφυγε γι’ αυτό που έρχεται
- Εργαζόμενος της Disney τραυματίστηκε από ψεύτικο βράχο 180 κιλών [βίντεο]
- «Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση της Ρέιντζερς για τον Πενράις»




