Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: Έγινε η νύχτα μέρα στο γήπεδο
Εγκαινιάστηκαν οι νέοι σύγχρονοι προβολείς στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Χάρης Παυλίδης» παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου. Εκταμιεύτηκαν 141.000 € από το ταμείο του Δήμου για το έργο.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, εγκαινίασε τους νέους, σύγχρονους προβολείς (led) του γηπέδου ποδοσφαίρου «Χάρης Παυλίδης»
Σε μια λιτή εκδήλωση, η οποία έγινε με πρωτοβουλία της ομάδας Άγιαξ Ταύρου, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, εγκαινίασε τους νέους, σύγχρονους προβολείς στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου «Χάρης Παυλίδης».
Ακολούθησε φιλικός αγώνας των αντρικών ομάδων Άγιαξ Ταύρου και Αγίας Ελεούσας.
Ο νέος, σύγχρονος ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου «Χάρης Παυλίδης», προϋπολογισμού 141.000€, με χρήματα από δημοτικούς πόρους, αποτελεί συνέχεια άλλων παρεμβάσεων που έχουν γίνει στο γήπεδο από τη Δημοτική Αρχή, στις οποίες περιλαμβάνονται η νομιμοποίηση των εγκαταστάσεων, η αντικατάσταση των εξεδρών με νέες, σύγχρονες και ασφαλείς, η αντικατάσταση του χλοοτάπητα, η βελτίωση και η συντήρηση των αποδυτηρίων, η συντήρηση του γηπέδου σε ετήσια βάση κλπ.
Στο σύντομο χαιρετισμό του, κατά την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, τόνισε τα εξής: «Με την ολοκλήρωση της λειτουργίας του νέου ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο «Χάρης Παυλίδης» ολοκληρώσαμε όλες τις απαραίτητες εργασίες, τηρώντας με συνέπεια τις δεσμεύσεις μας, ενώ ταυτόχρονα σε ετήσια βάση επιχορηγούμε την ομάδα, όπως και όλες τις ομάδες του Δήμου μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για την αποψινή βραδιά και θέλω να χαρούμε όλοι μαζί γιατί ο αθλητισμός ενώνει, γιατί ο Δήμος μας ενώνει την κοινωνία».
Ένα έργο που δείχνει πως όταν υπάρχει χρηστή διαχείριση, υπάρχουν και πόροι. Πόροι που δημιουργούνται και από την συνέπεια στις πληρωμές των δημοτικών τελών από τους πολίτες. Όταν μάλιστα οι πόροι «πιάνουν τόπο» σε έργα που αναβαθμίζουν αθλητικούς και όχι μόνο χώρους, μόνο ικανοποίηση δημιουργούν.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι με τη Μπάγερν το βράδυ της Παρασκευής και όλα δείχνουν ότι θα κάνει το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα». Δηλώθηκε και στη λίστα ξένων για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Αμερικανός σέντερ.
Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι και επισήμως ο Αντουάν Σεμένιο, όπως ανακοίνωσαν οι «πολίτες». Στα 72 εκατ, ευρώ το κόστος της μεταγραφής του από τη Μπόρνμουθ.