
Χαλκίδα: Κούρσα-«θρίλερ» για ταξιτζή – Ηλικιωμένος επιβάτης πέθανε μέσα στο ταξί
Ο 82χρονος άνδρας μπήκε στο ταξί και κάθισε στα πίσω καθίσματα, ωστόσο μέσα σε λίγα λεπτά ξαφνικά κατέρρευσε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.
Αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό περιστατικό βρέθηκε ένας οδηγός ταξί στην Χαλκίδα την περασμένη Τετάρτη, όταν ένας ηλικιωμένος πελάτης μπήκε στο όχημα, αλλά λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησε η κούρσα κατέρρευσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eviazoom.gr, το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Ο 82χρονος άνδρας μπήκε στο ταξί και κάθισε στα πίσω καθίσματα, ωστόσο μέσα σε λίγα λεπτά ξαφνικά κατέρρευσε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.
Έντρομος ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι ο ηλικιωμένος έχασε τις αισθήσεις του και σε κατάσταση σοκ κατευθύνθηκε στο ΕΚΑΒ Χαλκίδας, που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά στο κέντρο της πόλης, όπου ζήτησε τις πρώτες βοήθειες από τους διασώστες. Ωστόσο, η απάντηση που έλαβε ήταν πως εκείνοι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα και ότι έπρεπε να καλέσει το 166.
Αυτό επιβεβαιώνει και ένας άλλος ταξιτζής, ο οποίος μίλησε στο eviazoom.gr τονίζοντας τα εξής: «Ένας συνάδελφος πήρε έναν κύριο από εδώ από την πιάτσα του Αγίου Νικολάου, δεν γνωρίζω την κατεύθυνση, και κατέληξε… Ο συνάδελφος σταμάτησε στο ΕΚΑΒ απέναντι για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες και μέσα σε λίγα λεπτά πέθανε όπως άκουσα… Στα 30 χρόνια που είμαι να πεθάνει πελάτης μέσα στο ταξί δεν έχει ξαναγίνει…».

- Βολιβία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη στον δεξιό πρόεδρο – Μαζικές κινητοποιήσεις με αίτημα την παραίτησή του
- Μεξικό: 4 αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο πίσω από το κτίριο του κοινοβουλίου της Γκερέρο
- Ο Στάρμερ καλεί τον Μασκ να σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ
- Ιράν: Δεν χρειάζεται συμφωνία για να πάρει το απεμπλουτισμένο ουράνιο, λέει ο Τραμπ


