Γιάννης Αϊβάζης: Για να κάνουμε κάτι στην τηλεόραση με τη Μαρία πρέπει να είναι «ουάου»
Ο Γιάννης Αϊβάζης αποκάλυψε εάν θα έκανε εκπομπή με την Μαρία Κορινθίου.
Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz.
«Στη διαθήκη μου έχω αφήσει ένα μικρό ποσό για τα αδέσποτα. Έχασα όλη μου την περιουσία», δήλωσε η Μαρία Ιωαννίδου.
Για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, το #Metoo αλλά και για το θέμα ανάμεσα στον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, μίλησε η Τζόυς Ευείδη: «Το να βλέπω έναν ηθοποιό με χειροπέδες, με ξεπερνάει». Στεναχωρήθηκα πολύ με το θέμα του Σπύρου Παπαδοπούλου και της Δάφνης Λαμπρόγιαννη. Οι ηθοποιοί στα ξεσπάσματά μας δεν είμαστε πολύ μαζεμένοι, και η Δάφνη κάτι θα είδε».
«Μη μου το κάνεις αυτό, να μιλάω για συνάδελφους που αγαπώ κι εκτιμώ, την Δάφνη και τον Σπύρο, ρωτήστε τους ίδιους», δήλωσε η Σοφία Βογιατζάκη.
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ανέφερε πως, «Πάντα κλαίω. Έχω κάνει παρακολουθήσεις, για μένα, για φίλους, για φίλες».
Η Κατερίνα Στικούδη απάντησε σχετικά με την εκπομπή που θα παρουσιάσει. «Δεν ξέρουμε σε ποιά ζώνη θα είναι η εκπομπή με την Παναγιώταρου», είπε.
Ο Γιάννης Αϊβάζης αποκάλυψε εάν θα έκανε εκπομπή με την Μαρία Κορινθίου.
«Για να κάνουμε κάτι στην τηλεόραση με την Μαρία πρέπει να είναι σούπερ “ουάου”», επεσήμανε.
- Γάζα: Αλλους δύο Παλαιστίνιους σκότωσε το Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του
- Ιαπωνία: Προϋπολογισμό-ρεκόρ 665 δισ. ευρώ εγκρίνει η κυβέρνηση
- Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί και 32 τραυματίες από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ


