Τσιτσιπάς: «Έπρεπε να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό και τα κατάφερα»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε μετά τη νίκη του σε δύο σετ επί του Λάσλο Τζέρε στους «16» του Μόντε Κάρλο και παραδέχτηκε πως κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν το έργο του.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε ανακουφισμένος μετά τη δύσκολη νίκη που πανηγύρισε επί του Λάσλο Τζέρε στη φάση των «16» του Μόντε Κάρλο.
«Ήξερα ότι θα έπρεπε να είμαι σε αφύπνιση διότι παίζει πολύ καλά στο χώμα, έπρεπε να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό. Είναι σταθερός παίκτης και επιστρέφει πολλές μπάλες. Έπρεπε να δουλέψω σκληρά για τη νίκη.
Το ξεκίνημα στο τάι μπρέικ ήταν σημαντικό και μετά προσπάθησα να μείνω στα ράλι και να βρω τις ευκαιρίες. Κατάφερα α κυριαρχήσω και να πάρω το αβαντάζ», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε και στα ελληνικά:
«Ήξερα από την αρχή ότι δεν θα είχα εύκολο έργο, αλλά τα κατάφερα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το επίπεδό μου στην αρχή του τάι μπρέικ. Πήρα νωρίς το προβάδισμα και δημιούργησα πολλές ευκαιρίες, κλείνοντάς το σε δύο σετ με καλής ποιότητας τένις αι συγκέντρωση».
- Ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ ΔΕΥΑ Τρικκαίων και Καβάλας
- Το Vanity Fair Όσκαρ πάρτι ξεθωριάζει – Κάποτε ήταν μια άγρια νύχτα που κανείς δε θυμόταν τίποτα την επομένη
- Χαρίτσης: Η Ελλάδα χρειάζεται ενεργειακή αυτονομία και δημοκρατία με καθαρή ενέργεια – Και αυτό θα γίνει μόνο με πολιτική αλλαγή
- Φουρνιέ: «Το 2024 σκέφτηκα να αποσυρθώ – Ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»
- Σε εξέλιξη η πρωτοβουλία στο πεδίο «Στην Προστασία των Ανηλίκων Είμαστε Μαζί»
- Αντιπαράθεση Σαμαρά – Παπασταύρου στη Βουλή για Chevron

