Ο Σβάρτσμαν στον δρόμο του Τσιτσιπά
Ο Αργεντινός νίκησε με ανατροπή (2-6, 6-4, 6-3) τον Λορέντζο Μουσέτι και προκρίθηκε στους «8», όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, με φόντο την 4άδα.
Τον αντίπαλό του στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο Μάστερς έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα να βρίσκει στον δρόμο του τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.
Ο Αργεντινός, Νο. 16 στην παγκόσμια κατάταξη βρέθηκε να χάνει με 2-6, 1-3 από τον Λορέντζο Μουσέτι, αλλά κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 2-6, 6-4, 6-3 και πήρε το εισιτήριο για τους «8», όπου θα αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά.
Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστες, με το h2h να είναι στο 2-1 υπέρ του συμπατριώτη μας. Τελευταία φορά έπαιξαν φέτος στην αρχή της σεζόν στο ATP Cup και επικράτησε ανατροπή με 2-1 σετ ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν.
Στο χώμα είχαν παίξει το 2018 στην Βαρκελώνη, στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε κερδίσει εύκολα ο Στέφανος Τσιτσιπάς με 6-2, 6-1.
- Αθήνα: Φωτιά σε διαμέρισμα στην πλατεία Αμερικής – Επί ποδός η πυροσβεστική
- Οι επιχειρηματικές κινήσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εκτός γηπέδων
- Μίμης Δομάζος: Η συγκινητική ανάρτηση από τις κόρες του για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του
- Οι δύο φάσεις της κακοκαιρίας που έπνιξε την Αττική και το κρίσιμο τρίωρο
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 30χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό – Φορούσε αλεξίσφαιρο και είχε μπλε φάρους
- Ποιοι θα είναι οι 6+2 ξένοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα μετά τη μεταγραφή του Τζόσεφ
