Τζώνυ Θεοδωρίδης: Δύσκολες ώρες για τον γνωστό ηθοποιό – «Και φτάσαμε εκεί που κανένας δεν ήθελε»
Δείτε τι έγραψε στο Facebook
Δύσκολες ώρες βιώνει ο Τζώνυ Θεοδωρίδης, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό.
Ο ηθοποιός αποχαιρέτησε τη μητέρα του με ένα συγκινητικό μήνυμα και τους στίχους από το τραγούδι “Μαμά Γερνάω”. “Και φτάσαμε εκεί που κανένας δεν ήθελε αλλά να μην είμαι εγωιστής, καλύτερα έτσι. Ε;;; Τι λες και εσύ;, έγραψε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Και φτάσαμε εκεί που κανένας δεν ήθελε αλλά να μην είμαι εγωιστής, καλύτερα έτσι. Ε;;; Τι λες και εσύ;; Τα ρούχα που δεν έμαθα να πλένω τα βάζω στη σακούλα και σ’ τα φέρνω. Ρωτάς για την καριέρα μου τη νύχτα και τη μέρα μου κι εγώ να σου μιλάω καταφέρνω. Και σκέφτομαι που πίνω κόκα κόλα για να ‘ναι πάντα ίδια αλλάζουν όλα. Κι ανοίγω το ψυγείο σου, το “έλα” και το “αντίο” σου ζητούσα στη ζωή μου πάνω απ’ όλα. Μαμά, πεινάω μαμά, φοβάμαι μαμά, γερνάω, μαμά. Και τρέμω να ‘μαι αυτό που χρόνια ανησυχείς: ωραία, νέα κι ατυχής. Τα χρόνια που μεγάλωνες για μένα να ξέρεις πως σου τα ‘χω φυλαγμένα. Και τέλειωσα με άριστα αλλά δεν έχω ευχάριστα, όλα στον κόσμο είναι γραμμένα. Τριάντα καλοκαίρια και χειμώνες τις άγριες σού φέρνω ανεμώνες. Και κοίτα, ένα μυστήριο του κόσμου το κριτήριο πως μοιάζουμε μου λέει σαν δυο σταγόνες. Μαμά, πεινάω μαμά, φοβάμαι μαμά, γερνάω, μαμά. Και τρέμω να `μαι αυτό που χρόνια ανησυχείς: ωραία, νέα κι ατυχής».
- Θάσος: Προσποιήθηκε τον αδελφό της για να βρει την πρώην γυναίκα του ο 55χρονος
- LIVE: Ολυμπιακός – ΟΦΗ
- «Να μπλοκαριστεί!» – Σφοδρές αντιδράσεις για την εξαγορά της Warner Bros. από το Netflix – Τα πέντε σημεία
- Φάμελλος από το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια: Οι «γαλάζιες ακρίδες» φάγανε τα δισεκατομμύρια των τίμιων αγροτών
- LIVE: Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου
- Νίκος Ρωμανός: Είμαι μάρτυρας μιας ωμής επίδειξης ρεβανσισμού – Η δικαιοσύνη επικρατεί μόνο με ελευθερία




