Κοινωνία Ώρα MEGA: Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη – Τι συνέβη
«Η κυρία Ανθή Βούλγαρη δε θα είναι μαζί μας σήμερα και δε θα είναι ούτε αύριο», είπε κατά την έναρξη ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.
Χωρίς το τηλεοπτικό του έτερον ήμισυ καλημέρισε το πρωί της Τρίτης (12/4) το τηλεοπτικό κοινό ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.
Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA», η Ανθή Βούλγαρη σήμερα και αύριο θα απουσιάζει από το πλατό, καθώς είναι προγραμματισμένες κάποιες εξετάσεις, αλλά και μία μικρο-επέμβαση ρουτίνας που πρέπει να κάνει.
Ο ίδιος εξήγησε ότι δε συντρέχει λόγος ανησυχίας.
«Η κυρία Ανθή Βούλγαρη δε θα είναι μαζί μας σήμερα και δε θα είναι ούτε αύριο. Είχε προγραμματισμένες κάποιες εξετάσεις και μια μικρή επέμβαση. Το ανέβαλε, το ανέβαλε, το ανέβαλε… Αλλά από ένα σημείο και μετά νομίζω ότι τώρα, λίγες μέρες πριν το Πάσχα, έπρεπε να το κάνει και αυτό για να φύγει από πάνω της», είπε χαρακτηριστικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.
- Μόνο η Μόσχα μπορεί να βοηθήσει στα Στενά
- Η τιμή του Brent ακόμη και στα 119 δολάρια ανά βαρέλι πριν υποχωρήσει – Κλονίζονται οι αγορές παγκοσμίως
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο




