Αποκλειστικό MEGA: Τι δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας
Υπενθυμίζεται πως μετά από αυτή την εξέλιξη η γονείς του κοριτσιού προέβησαν σε μήνυση, όπου έπειτα μεσολάβησε ο κ. Τσαντίρης για μία εκ νέου έρευνα.
Ο ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για την αρχική ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας αλλά και τα δικά του ευρήματα μετά την εξέτασή του.
Αρχικά ο κ. Τσαντίρης αναφέρθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας, όπου αναγράφεται πως το κορίτσι κατέληξε λόγω ηπατικής ανεπάρκειας.
Υπενθυμίζεται πως μετά από αυτή την εξέλιξη η γονείς του κοριτσιού προέβησαν σε μήνυση, όπου έπειτα μεσολάβησε ο κ. Τσαντίρης για μία εκ νέου έρευνα.
Ο ιατροδικαστής με τη σειρά του απέκλεισε το ενδεχόμενο της ηπατικής ανεπάρκειας, «αλλά επειδή παράλληλα τέθηκε υπόψιν του ο θάνατος της Ίριδας, όπου δεν είχε ολοκληρωθεί η εξέτασή του».
Σημείωσε πως ανέλαβε την εκ νέου έρευνα του θανάτου τον Απρίλιο του 2021, αφού είχε συμβεί και η ανακοπή στη Τζωρτζίνα.
Ο κ. Τσαντίρης ανέφερε επίσης πως είχε χαρακτηρίσει τον θάνατο της Μαλένας αδιευκρίνιστο, και οφείλεται σε άλλα αίτια και είχε προτείνει να εξεταστεί η καρδιά και τα σπλάχνα.
Οι παρενέργειες της κεταμίνης
Αποκάλυψε πως έχουν διασωθεί υλικά της Μαλένας, υλικά σπλάχνων και ιστών και εκτίμησε πως η εκ νέου έρευνα των ιατροδικαστών θα βγάλει ένα αποτέλεσμα που δεν θα βασίζεται μόνο στην κρίση τους, αλλά μετά από επανεξέταση αυτού του υλικού και αυτό «θα μας οδηγήσει εφόσον μιλάμε για εγκληματική πράξη, σε ένα θετικό εύρημα για να είμαστε σαφείς».
Aναφορικά με τη νευρολογική εκτίμηση για τη Τζωρτζίνα, ο ιατροδικαστής επισήμανε πως στις παρενέργειες της κεταμίνης είναι η ταχυκαρδία, οι σπασμοί, «κάνει και έναν διαχωρισμό, κάνει κάποια ψυχιατρικά συμπτώματα, μέσα στα οποία μπορεί να είναι οι εφιάλτες».
- Κατέρρευσε το όραμα της «Πόλης του Αθλητισμού» στη Μαδρίτη
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δικαίωμα σιωπής» και για την «κουμπαριά» – «Φραπές» σκέτος και «φραπές» με ζάχαρη
- Με τι καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα – Η πρώτη εκτίμηση Κολυδά
- Συναυλία στο Αθήναιον Ωδείο εις μνήμην της Lubna Alyaan – Η έφηβη βιολονίστα που μαρτύρησε στη Γάζα
- Aνατροπή για την ΑΕΚ με Μάριν και Κοϊτά (1-2, vids)
- «Καταστροφικές πλημμύρες» απειλούν την Ουάσινγκτον – Ρεκόρ στο ύψος των υδάτων ποταμών [βίντεο]



