NBA: Άνετη νίκη των Μπακς επί των Πίστονς με τον Γιάννη σε τρομερή βραδιά
Οι Μιλγουόκι Μπακς δε συνάντησαν καμία δυσκολία απέναντι στους Ντιτρόιτ Πίστονς και επικράτησαν με 131-101, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι σε τρομερή βραδιά
Οι Μιλγουόκι Μπακς μετά τη νίκη επί των Σέλτικς δε δυσκολεύτηκαν καθόλου απέναντι στους Ντιτρόιτ Πίστονς και επικράτησαν με 131-101, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι και πάλι σε μεγάλα κέφια, σημειώνοντας 30 πόντους, ενώ μάζεψε και 13 ριμπάουντ.
Στο 51-30 ανέβηκαν οι Μπακς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει 30 πόντους (8/13 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 11/13 βολές), 13 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα και μόλις ένα λάθος σε 27:41. Ο Μπρουκ Λόπεζ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις με 17 πόντους, 4/7 δίποντα, 3/4 τρίποντα σε 21 λεπτά συμμετοχής.
Από την άλλη πλευρά, οι Πίστονς έπεσαν στο 23-58. Κορυφαίος για τους ηττημένους ήταν ο Ρόντνι ΜακΓκρούντερ που σκόραρε 26 πόντους (5/6 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 4/4 βολές) στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση.
Ο αγώνας
Οι Μιλγούόκι Μπακς μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Πίστονς και κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πρώτη περίοδο με το εμφατικό 30-8. Στο δεύτερο δωδεκάλεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και μείωσαν στους 8 πόντους, όμως κάπου εκεί οι Μπακς πάτησαν γκάζι και ανέβασαν τη διαφορά στο 56-38, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην τρίτη περίοδο οι Μπακς έκαναν ένα γρήγορο 12-4 και ανέβασαν ακόμα περισσότερο τη διαφορά κάνοντας το 68-42 και η περίοδος ολοκληρώθηκε υπέρ των Μπακς με 90-68. Στο τέταρτο και τελευταίο δωδεκάλεπτο συνέχισαν να σκοράρουν ασταμάτητα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται στον πάγκο, μιας και το παιχνίδι είχε κριθεί οι Μπακς τελικά επικράτησαν με 131-101.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.