Ομπράντοβιτς: «Πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό»
Μετά τη νίκη της Μονακό επί της Άλμπα Βερολίνου ο προπονητής των Μονεγάσκων, Σάσα Ομπράντοβιτς, δήλωσε πως είναι πολύ νωρίς να μιλήσει για τον Ολυμπιακό.
H Μονακό επικράτησε άνετα της Άλμπα Βερολίνου με 91-74 για την 34η αγωνιστική της Euroleague και τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας, όπου θα βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό στα play off της διοργάνωσης.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των Μονεγάσκων, Σάσα Ομπράντοβιτς, ήταν εμφανώς χαρούμενος για την είσοδο της ομάδας του στα play off της Euroleague, ωστόσο προς το παρόν δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για μιλήσει για αυτό.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σάσα Ομπράντοβιτς:
«Κάναμε ένα τέλειο δεύτερο κομμάτι στη σεζόν. Κυριαρχήσαμε και παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Προσωπικά, ως προπονητής, έχω πολλούς λόγους για να είμαι χαρούμενος. Αλλά, αυτό είναι το τέλος της διοργάνωσης, γιατί τώρα ξεκινάει μία άλλη. Ό,τι καλό κάναμε πριν, θα πρέπει να μείνει πίσω. Θα πρέπει να χτίσουμε αυτοπεποίθηση για τα καλύτερα που θα έρθουν, που είναι τα playoffs.
Είναι πάντα σημαντικό να μείνουμε στον ίδιο ρυθμό. Πιστεύω ότι η συνεισφορά όλων των παικτών μας βοήθησε να νικήσουμε. Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι για τη σειρά με τον Ολυμπιακό. Όπως είπα, είναι μία εντελώς διαφορετική διοργάνωση και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Ένα φάουλ κατά του Παναθηναϊκού ήταν η αιτία να«ανάψουν τα αίματα» ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και Πέδρο Μαρτίνεθ στο 27' του αγώνα, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή αμφότερων.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Περιστέρι Betsson και στο «Ανδρέας Παπανδρέου (77-72)» , έκανε το 2-0 στη σειρά κι έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά των Playoffs της Stoiximan GBL.
Η αβεβαιότητα για τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ παραμένει λόγω του πολέμου με τις ΗΠΑ, ενώ μία καθοριστική συνάντηση του Ιράν με τη FIFA πρόκειται να γίνει έως τις 20 Μαΐου στη Ζυρίχη,