Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά γιατί η Τζωρτζίνα θάφτηκε με το τάμπλετ
Οι αναφορές της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη ήταν ελάχιστες στην απολογία της
Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.
Την ίδια ώρα, ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τα όσα ανέφερε στη χθεσινή μαραθώνια απολογία της σε ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι στη συνέχεια αποφάσισαν την προφυλάκισή της.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Star, στην ερώτηση γιατί έθαψε την κόρη της με το τάμπλετ απάντησε πως «κάθε παιδί το θάψαμε με τα αγαπημένα του αντικείμενα. Στη Μαλένα ήταν ένα αρκουδάκι που το άφησε η Τζωρτζίνα όταν πήγαμε στο γραφείο τελετών, στην Ιριδα πάλι αρκουδάκι και στην Τζωρτζίνα το τάμπλετ. Επαιζε με αυτό και χαιρόταν, γελούσε. Παρακολουθούσε τον Σεφερλή και παρά την εγκεφαλοπάθεια και τα προβλήματα υγείας καταλάβαινε τα αστεία».
Οι αναφορές της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη ήταν ελάχιστες στην απολογία της. «Η σχέση μου με τον Μάνο ήταν με προβλήματα που παρουσιάστηκαν μετά τον χαμό της Μαλένας. Έλειπε πολλές ώρες γιατί δούλευε. Ήταν πολλές ώρες απών» είπε.
Για όλες τις ερωτήσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μία απάντηση, ενώ χαρακτήρισε «τυχαία» τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη της.
Δείτε αναλυτικά
- Δυτική Όχθη: Έντονες αντιδράσεις από τους Παλαιστίνιους για τα νέα μέτρα του Ισραήλ – «De facto προσάρτηση»
- Greece Energy Outlook: Deals and Vertical Corridor Talks
- Φάμελλος για Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: Είμαστε υπερήφανοι που καθιερώθηκε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
- Από το Hamnet στο H is for Hawk: Γυναίκες, γεράκια και η αθόρυβη ανατροπή των έμφυλων στερεοτύπων
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση της Παγκρητίου Ενώσεως
- Το τελευταίο «αντίο» στον θρύλο της νύχτας – Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Λάκη Ραπτάκη

