Πάτρα: Πέντε απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας μέσα σε 13 ώρες
Στο παιδί, η χαριστική βολή δόθηκε το μεσημέρι της επομένης ημέρας (29/01), στις 14:28, όταν οι γιατροί βρήκαν την Τζωρτζίνα πλήρως απνοϊκή μέσα στο δωμάτιο και παρά τις προσπάθειες, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν
Πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά της 9χρονης Τζωρτζίνας σε διάστημα 13 ωρών φαίνεται πως επιχείρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα και τα στοιχεία της δικογραφίας, παρουσιάζεται και η χρονική σειρά με την οποία φαίνεται να έχει χορηγήσει μικρότερες δόσεις κεταμίνης την παραμονή του θανάτου του παιδιού, στις 28/01/2022.
- Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Πώς προμηθεύτηκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου – Οι ύποπτες αναζητήσεις στο διαδίκτυο
Το χρονικό
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στις 11:00 το πρωί το παιδί παρουσιάζει το πρώτο επεισόδιο με ταχυκαρδία, μυδρίαση και άλλα φαινόμενα για τουλάχιστον τριάμισι λεπτά.
Περίπου 25 λεπτά αργότερα, στις 11:25 παρουσιάζει παρόμοιο επεισόδιο διάρκειας ενάμιση λεπτού, το οποίο λύθηκε αυτόματα, την ίδια ημέρα στις 14:30 καταγράφεται ένα ακόμη επεισόδιο για τρία λεπτά με αυτόματη λύση, ενώ υπήρξε ένα ακόμη στις 18:03 διάρκειας ενάμιση λεπτού, αλλά και τα μεσάνυχτα της ίδια ημέρας με αυτόματη ύφεση, χωρίς να παρουσιάζεται επιληπτική δραστηριότητα.
Στο παιδί, η χαριστική βολή δόθηκε το μεσημέρι της επομένης ημέρας (29/01), στις 14:28, όταν οι γιατροί βρήκαν την Τζωρτζίνα πλήρως απνοϊκή μέσα στο δωμάτιο και παρά τις προσπάθειες, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.
Στο «κάδρο» των ερευνών και ο Μάνος Δασκαλάκης. Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι ο πατέρας ήταν παρών σε περιστατικό κατά το οποίο η 9χρονη Τζωρτζίνα υπέστη σοβαρή κρίση στο Καραμανδάνειο, στις 14/01/2021, γεγονός που γεννά ερωτήματα για την εμπλοκή του στην υπόθεση.
- Διαβάστε επίσης: Αποτροπιασμός: Η φονική σκηνοθεσία πίσω από το αδιανόητο έγκλημα – Τα παραπλανητικά SMS της Πισπιρίγκου
- Λονδίνο: Δύο μαθητές τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο – Αναζητείται ο έφηβος δράστης
- ΒΗΜΑ στην Ιστορία: Τα δυστυχήματα που σημάδεψαν την Ελλάδα
- Κατασκοπεία: «Ζητώ συγγνώμη από την πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις» λέει ο σμήναρχος – Κατονόμασε τρία άτομα
- Ο πρόεδρος της Χάποελ Τελ Αβίβ στηρίζει τον Ιτούδη: «Καλύτερα να αλλάξω παίκτες παρά προπονητή»
- Άρτα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 35χρονης που πέθανε ένα θήλαζε το μωρό της – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική
- Τέμπη: Τρία χρόνια από την τραγωδία – Το κάλεσμα για μαζικές συγκεντρώσεις


