Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς χρησιμοποιούσε την Τζωρτζίνα για να μη χάσει τον σύζυγό της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς χρησιμοποιούσε την Τζωρτζίνα για να μη χάσει τον σύζυγό της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κάθε φορά που έβλεπε ότι μπορεί να φύγει από κοντά της ο Μάνος Δασκαλάκης επιχειρούσε να τον κρατήσει χρησιμοποιώντας τα προβλήματα υγείας της Τζωρτζίνας.

Την Τζωρτζίνα χρησιμοποιούσε για να κρατήσει κοντά της τον Μάνο Δασκαλάκη η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως περιέγραψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

O Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε σε μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης από τη Ρούλα Πισπιρίγκου όταν είχε υπάρξει κρίση στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Στις 8 Απριλίου του 2021 ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πάει στην Αθήνα για να προωθήσει την αίτηση διαζυγίου τους και τότε είναι που εισάγεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο η Τζωρτζίνα, ενώ μετά από λίγες ημέρες υφίσταται σοβαρή ανακοπή που της προκαλεί την εγκεφαλική βλάβη.

Έπειτα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον τελευταίο μήνα της ζωής της Τζωρτζίνας. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι σε χθεσινή διαδικτυακή συζήτηση έγινε παρέμβαση μέλους του προσωπικού νοσοκομείου της Πάτρας που ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητούσε στις αρχές Ιανουαρίου του 2022 να νοσηλευτεί εκ νέου η Τζωρτζίνα με ύποπτα συμπτώματα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα ζήτησε να γίνει μαγνητική τομογραφία στο παιδί επειδή ο Μάνος Δασκαλάκης είχε φύγει στην Αθήνα και αν το παιδί νοσηλευόταν αυτός θα γυρνούσε πίσω.

Αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, θα είναι ενδεικτικό των μεθοδεύσεων της Ρούλας Πισπιρίγκου για να μείνει κοντά της ο Μάνος Δασκαλάκης μέσω βασανισμών της Τζωρτζίνας με κριτήριο τα προβλήματα στη σχέση των δύο γονέων.

Οι σχέσεις των συζύγων και οι «περίεργες» συμπτώσεις

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και οι δικαστικές αρχές εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στη συνολική πορεία και συμπεριφορά της 33χρονης κατηγορουμένης για την ανθρωποκτονία της εννιάχρονης Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη την περίοδο 2010-2012, προ της γνωριμίας της με τον Μάνο Δασκαλάκη, είχε δεσμό με τον γιο γνωστού βετεράνου ποδοσφαιριστή ομάδας της Αθήνας. Σύμφωνα με μαρτυρίες οικείων τού εν λόγω νεαρού η Ρούλα Πισπιρίγκου προκαλούσε σειρά επεισοδίων σε βάρος του, πλαστογραφούσε πιστοποιητικά για να αναδείξει ότι έχει καρκίνο τελικής φάσης, ενώ είχε προχωρήσει σε απονενοημένο διάβημα με χρήση ηρεμιστικών τον Φεβρουάριο του 2012 και νοσηλεύθηκε για τέσσερις ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Μάλιστα ο νεαρός έφυγε από την Πάτρα λόγω της αναφερόμενης πίεσης και πλέον εργάζεται σε νησί του Αιγαίου.

Καταγγελία για κακοποίηση του μωρού

Ακόμη μετά τη γέννηση της Τζωρτζίνας είχε υπάρξει καταγγελία – το φθινόπωρο του 2014 – στις Αρχές για κακοποίηση του ολίγων μηνών κοριτσιού από τη μητέρα του και έλεγχος από κοινωνικούς λειτουργούς υπηρεσιών του Δήμου της Πάτρας. Ενας έλεγχος που χαρακτηρίζεται «επιφανειακός» και πλημμελής που περιορίσθηκε σε προγραμματισμένη επίσκεψη στο σπίτι της οικογένειας και όπου δεν ανακάλυψε οτιδήποτε «επιλήψιμο». Εάν ο έλεγχος αυτός ήταν επαρκής, θα μπορούσε να αποτρέψει τα δραματικά συμβάντα που ακολούθησαν την τελευταία τριετία με τους διαδοχικούς θανάτους των τριών παιδιών.

Για την 69χρονη νοικοκυρά

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν ακόμη τις αναφορές και τις αναρτήσεις της 33χρονης που δήλωνε σε γνωστούς αλλά και γιατρούς ότι έπασχε από σωρεία προβλημάτων υγείας, όπως καρκίνο στις ωοθήκες ή στο συκώτι (σε σχετική «εκμυστήρευση» είχε προχωρήσει σε γνωστούς της 69χρονης νοικοκυράς της που απεβίωσε τον Σεπτέμβριο του 2020) κι άλλα σχετικά. Ακόμη ανέφερε δημοσίως ότι είχε υποστεί εγκεφαλικά επεισόδια, ότι έπασχε από αυτοάνοσα νοσήματα (με απώλειες αφής κ.λπ.), ενώ έχει δηλώσει ότι της είχαν συνταγογραφηθεί αντικαταθλιπτικά χάπια.

Με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι από τις δεκάδες εξετάσεις της στο νοσοκομείο δεν είχε διαπιστωθεί ότι έπασχε από οτιδήποτε και οι περισσότερες από αυτές τις γνωματεύσεις μιλούσαν αόριστα για κεφαλαλγία. Επιπλέον, στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. είναι οι δεκάδες αναρτήσεις της με συμβουλές μαγειρικής, με διασκέδαση στα νυκτερινά κέντρα, με ταξίδια αναψυχής, με μουσικές συναυλίες την περίοδο που έχαναν τη ζωή τους τα παιδιά τους.

Τέλος, οι αστυνομικοί εξέτασαν ενδελεχώς τις διαδοχικές τηλεοπτικές συνεντεύξεις της με την ασαφή αλλά και «προμελετημένη» περιγραφή των συνθηκών κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους τα παιδιά της. Προτάσσοντας διαρκώς τα γενετικά-κληρονομικά προβλήματα που πιθανολογούσε ότι είχε η οικογένειά της. Κι ενώ ήδη έχει περαιωθεί έρευνα σε 1.000 γονίδια που προκαλούν «αιφνίδιο θάνατο» από το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας η οποία ανέδειξε ότι δεν υπήρχε καμιά σχετική προδιάθεση.

Το ενδιαφέρον της Αστυνομίας εστιάζεται και σε αναφορές της κατηγορουμένης και άλλες πληροφορίες ότι ο θάνατος της επτά μηνών Ίριδας και η μοιραία εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας υπήρξαν όταν καταγράφηκε μεγάλη ρήξη στη σχέση της με τον σύζυγό της. Εκείνες τις ημέρες έγινε η απομάκρυνση του Μάνου Δασκαλάκη από το σπίτι τους στην Πάτρα, αλλά και οι επισκέψεις του σε δικηγόρο για να προωθήσει την αίτηση του διαζυγίου, γεγονός που αναβλήθηκε μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024