Ο Ολυμπιακός μετά το ρεπό του Πέδρο Μαρτίνς επιστρέφει στις προπονήσεις σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται την Ένωση στο Καραϊσκάκη σε ένα ματς όπου θέλουν μόνο τρίποντο για να αφήσουν πίσω την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και να φθάσουν ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει και τρεις σημαντικές επιστροφές συγκριτικά με την περασμένη βδομάδα, μιας και αναμένεται να ενσωματωθούν στην υπόλοιπη ομάδα οι Αγκιμπού Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες.
Παράλληλα, επιστρέφει και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος ανέρρωσε από τον κοροναϊό και είναι ξανά στη διάθεση του πορτογάλου τεχνικού.
Ωστόσο, εκτός από τους τρεις που θα είναι παρόντες, θα λείπει τουλάχιστον στη σημερινή προπόνηση ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, καθώς βρίσκεται στην Ποντγκόριτσα για το φιλικό της Εθνικής με το Μαυροβούνιο.
Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι διεθνείς αγωνίζονται την Τρίτη (29/3).
Κατά συνέπεια, θα είναι παρόντες στο Ρέντη την Πέμπτη (31/3).
Ο λόγος για τους Τόμας Βατσλίκ και Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, που έχουν υποχρεώσεις με Τσεχία και Μολδαβία, ενώ φυσικά θα λείπουν και οι Σισέ και Κουντέ.
Ο σενεγαλέζος στόπερ θα είναι και ο τελευταίος χρονικά που θα αφιχθεί, διότι παίζει το βράδυ της Τρίτης (29/3, 20:00) τον επαναληπτικό με την Αίγυπτο για τα μπαράζ του Μουντιάλ και αναμένεται στη χώρα μας αργά το βράδυ της επόμενης ημέρας (30/3).
Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Κουντέ, που παίζει στην Αλγερία με το Καμερούν.
Με λίγα λόγια, ο Μαρτίνς αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους στην προπόνηση της Πέμπτης, προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς με την ΑΕΚ.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί