Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Το ειδικό πρόγραμμα του Πέδρο Μάρτινς

Ολυμπιακός: Το ειδικό πρόγραμμα του Πέδρο Μάρτινς

Ο Ολυμπιακός των 12 αγώνων σε 47 ημέρες πηγαίνει στα 2 παιχνίδια σε 3 εβδομάδες.

Ένα… Γολγοθά ανέβηκε ο Ολυμπιακός το προηγούμενο διάστημα, με τους Ερυθρόλευκους  να δίνουν 12 παιχνίδια σε 47 ημέρες, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ένα ματς σχεδόν κάθε 4 ημέρες, με ταξίδια εντός και εκτός συνόρων, με τον Πέδρο Μαρτίνς να διαχειρίζεται μια πολύ δύσκολη περίοδο, με συνεχόμενες και απαιτητικές αναμετρήσεις.

Αγώνες που έκριναν την πορεία του Ολυμπιακού στη Super League, αλλά και την παρουσία των Πειραιωτών σε Κύπελλο και Europa League, με τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς παρότι έπαιζαν non… stop, να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι και να πετυχαίνουν σημαντικές νίκες.

Νίκες που τους έχουν εδραιώσει στην κορυφή του πρωταθλήματος και με διαφορά μάλιστα 10 πόντων από τον δεύτερο ΠΑΟΚ (69-59), αλλά και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Δικέφαλο του Βορρά, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Παράλληλα, σε αυτό το διάστημα οι Ερυθρόλευκοι πάλεψαν και κοίταξαν στα μάτια την πανίσχυρη Αταλάντα, με τους Πειραιώτες να «λυγίζουν» στις λεπτομέρειες στο πρώτο παιχνίδι του Μπέργκαμο και στο δεύτερο να πληρώνουν ακριβά τα λάθη τους.

Από τις αρχές Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα από τις 2/2 και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 21η αγωνιστική της Super League, μέχρι το ματς της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός έδωσε 12 αγώνες σε διάστημα 47 ημερών. Τα 9 ήταν για τη Super League, το 1 για το Κύπελλο και τα 2 για το Europa League. Ένα «βουνό» για τους Πειραιώτες, οι οποίοι μάλιστα είχαν να αντιμετωπίσουν και την κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια.

Η διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων δίνει την ευκαιρία σε όσους παίκτες του Ολυμπιακού δεν είναι διεθνείς να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που απομένουν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουν καταπονηθεί πολύ από τα σερί παιχνίδια που έπαιξαν όλο το προηγούμενο διάστημα και προσπαθεί να τους δώσει όσες περισσότερες ανάσες μπορεί, χωρίς, όμως, οι Ερυθρόλευκοι να χάσουν τον ρυθμό τους.

Οσοι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών δεν είναι διεθνείς, σήμερα το πρωί βρέθηκαν στον Ρέντη και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού. Στη συνέχεια ο Ιβηρας τους έδωσε διήμερο ρεπό για να ξεκουραστούν και… ραντεβού για το πρωί της Δευτέρας. Ο προπονητής των πρωταθλητών τους δίνει την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους το Σαββατοκύριακο και από την Δευτέρα (28/3) άπαντες στο μεγάλο λιμάνι θα μπουν σε ρυθμούς… ΑΕΚ (3/4), με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει και τις επιστροφές των διεθνών.

Οι τελευταίοι διεθνείς αναμένεται να ενσωματωθούν το αργότερο έως την Πέμπτη (31/3), γεγονός που σημαίνει ότι θα προλάβουν να κάνουν με την υπόλοιπη ομάδα τουλάχιστον δύο προπονήσεις, πριν το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 3η στροφή των πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός από τα 12 ματς σε 47 ημέρες πηγαίνει στα δύο παιχνίδια σε 3 εβδομάδες, αφού το επόμενο διάστημα οι Ερυθρόλευκοι θα δίνουν ένα ματς κάθε 7 ημέρες.

Στις 3/4 είναι το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ και στις 10/4 το εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ, για την 3η και 4η αγωνιστική των πλέι οφ αντίστοιχα. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα προσπαθήσει να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, προκειμένου οι Ερυθρόλευκοι να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024