Κωνσταντίνος Αργυρός: Ηλιοθεραπεία με ξανθιά καλλονή στο Ντουμπάι
Ο τραγουδιστής βρήκε χρόνο να χαλαρώσει
Στο Ντουμπάι βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για συναυλία με τον διάσημο Λιβανέζο-Αρμένιο συνθέτη και πιανίστα Guy Manoukian.
Ο τραγουδιστής ήταν ενθουσιασμένος για την συνεργασία. «Στείλτε μου την αγάπη σας και τη θετική της ενέργεια» έγραψε στο Instagram απευθυνόμενος στους followers του καθώς δημοσίευσε βίντεο από τις προετοιμασίες.
Ο τραγουδιστής βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο πριν τη συναυλία του για να απολαύσει την ηλιόλουστη μέρα του Ντουμπάι. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απόλαυσε την ηλιοθεραπεία του σε παραλία στο Ντουμπάι μαζί με την ξανθιά καλλονή φίλη του και συνεργάτιδά του, τη make up artist Φωτεινή Κωνσταντέλου.
Δείτε την ανάρτηση
- Γαλλία: Φορτηγάκι πέφτει πάνω σε παιδιά στη Μασαλία – 11 τραυματίες, 8χρονος σοβαρά
- Μπορούν Πεκίνο και Μόσχα να απαγάγουν ηγέτες όπως οι ΗΠΑ;
- Βενεζουέλα: Η Ροδρίγκες καθαίρεσε τον υπουργό Βιομηχανίας, από τους πιο πιστούς στον Μαδούρο
- Μινεσότα: Ερευνα σε βάρος δημοκρατικών για «συνωμοσία» διενεργεί το υπουργείο Δικαιοσύνης
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για στρατιωτικές δραστηριότητες στον εναέριο χώρο του Μεξικού και της κεντρικής Αμερικής
- Ισημερινός: Αναπτύσσονται 10.000 στρατιωτικοί για την αντιμετώπιση των συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά



