Ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου στο διπλό έκαναν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Φελιθιάνο Λόπεθ, που επικράτησαν των Τιμ Πούετζ/Μάικλ Βίνους με 6-4, 6-3 σε μόλις 71 λεπτά και πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του BNP Paribas Open.
Εκεί, οι θριαμβευτές του Ακαπούλκο θα αντιμετωπίσουν τους Τζον Ίσνερ και Τζακ Σοκ, που σταμάτησαν τους πρωταθλητές της Μελβούρνης Νικ Κύργιο/Θανάση Κοκκινάκη με 6-3, 7-6(3).
Φυσικά, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσιτσιπάς συνεχίζει την πορεία του και στο μονό, όπου θα «κονταροχτυπηθεί» με τον Αμερικανό Τζένσον Μπρούκσμπι απόψε στις 3 τα ξημερώματα.
Υπενθυμίζεται πως στον δεύτερο γύρο ξεπέρασε το εμπόδιο του σπουδαίου Σοκ μετά από τρία σετ.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Ο Μακέλι ορίστηκε να σφυρίξει στα πλέι οφ του Champions League, ενώ η ΑΕΚ έκανε θόρυβο για τον Ολλανδό, μέσω σεναρίων, και με μαγική εικόνα για τη διαιτησία του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό
Η ηγετική παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ρέντη ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία όλης της ομάδας – Η ομιλία του προπονητή Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και όσα είπαν από πλευράς παικτών Ρέτσος και Ποντένσε.
Η ηγετική παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ρέντη: Είμαστε οι καλύτεροι και όλα εξαρτώνται από εμάς – Θέλω πέντε νίκες έως τα πλέι οφ – Τεράστιο πριμ για πρόκριση επί της Λεβερκούζεν και έξτρα μπόνους για το 5Χ5.