
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση «Νόστος 5» – Απομακρύνθηκαν άλλοι 34 Έλληνες από την Οδησσό
Στα 34 άτομα περιλαμβάνονται και ναυτικοί ελληνόκτητου στόλου
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η απομάκρυνση άλλων 34 Ελλήνων της Ουκρανίας από την Οδησσό, όπως γνωστοποίησε πριν από λίγο ο Νίκος Δένδιας.
Τα 34 άτομα πέρασαν τα σύνορα Ουκρανίας – Μολδαβίας και εκεί τους υποδέχτηκε κλιμάκιο της ελληνικής πρεσβείας στο Βουκουρέστι.
«Η επιχείρηση #Νόστος 5, για την εκκένωση 34 ατόμων από την Οδησσό, περιλαμβανομένων ναυτικών ελληνόκτητου πλοίου, ολοκληρώθηκε επιτυχώς.
»Τα 34 άτομα, συνοδευόμενα από τον Γενικό Πρόξενο στην Οδησσό Δ. Δόχτση και στελέχη του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας, πέρασαν τα σύνορα Ουκρανίας-Μολδαβίας, όπου τους ανέμενε κλιμάκιο από την Ελληνική Πρεσβεία στο Βουκουρέστι» έγραψε στο twitter ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών.
- Ουκρανία: Ελαβε τέλος και επισήμως η πασχαλινή κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία
- Πετρέλαιο: Η τιμή του βαρελιού ξεπέρασε πάλι τα 100 δολάρια έπειτα από τις ανακοινώσεις του Τραμπ
- Ο Λίβανος εργάζεται για να επιτύχει «την ισραηλινή αποχώρηση από το έδαφός του»
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026

