Αποκλείστηκε από το Challenge Cup o Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Χάλκμπανκ Άνκαρα και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Challenge Cup.
Το έργο του Παναθηναϊκού στον δεύτερο αγώνα για τα ημιτελικά του Challenge Cup απέναντι στην Χάλκμπανκ Άνκαρα ήταν δύσκολο μετά την ήττα με 3-0 στο πρώτο ματς εκτός έδρας, κι έτσι οι «πράσινοι» αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση, καθώς ηττήθηκαν με 3-2 στο κλειστό του Αγίου Θωμά.
Η ομάδα του Ανδρεόπουλου το πάλεψε κόντρα στους Τούρκους και παρότι βρέθηκε πίσω στο 1ο σετ με 6 πόντους (15-21), μείωσε σε 19-21, ωστόσο η Χάλκαμπανκ πήρε το σετ με 25-19.
Στο 2ο σετ ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα έχοντας το προβάδισμα (13-10, 14-12), αλλά η τουρκική ομάδα ανέβασε ρυθμούς και έφτασε στην κατάκτηση του 2ου σετ (22-25) που της έδωσε και την πρόκριση στον τελικό.
Στο 3ο σετ οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και παρότι βρέθηκαν πίσω με 20-18, κατάφεραν να πάρουν το σετ με 30-27, μειώνοντας σε 2-1.
Με… φόρα από το 3ο σετ, οι παίκτες του Ανδρεόπουλου έφεραν το ματς στα ίσα, φτάνοντας στο 25-17 και έκαναν το 2-2 στα σετ.
Στο τάι μπρέικ η Χάλκαμπανκ έφτασε στο 16-14 και πήρε τη νίκη με 3-2 σετ.
- Σημαντική επιδείνωση του καιρού την Πρωταπριλιά: Έρχεται ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό
- Ο βασιλιάς Κάρολος και η αμύθητη περιουσία του
- Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη από πυρκαγιά σε κατοικία στη Νεμέα
- Μια απορία για τον Γιοβάνοβιτς
- Δουδωνής: Πρέπει να αποτρέψουμε την επανεκλογή Μητσοτάκη – Η χώρα θα είναι μη βιώσιμη
- Τζέι Ντι Βανς: Οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν σύντομα από το Ιράν


