Συνεδριάζει ο ΣΕΗ για την υπόθεση Κιμούλη: Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας – «Κατά παράβαση έγινε η επανεγγραφή του»
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ εξήγησε τι είχε συμβεί στο παρελθόν με την διαγραφή Κιμούλη
Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει ο ΣΕΗ για το θέμα που έχει προκύψει μετά την αγωγή στο σωματείο από τον Γιώργο Κιμούλη.
Ο πρόεδρος του Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και εξήγησε ότι ο Γιώργος Κιμούλης είχε διαγραφεί από το σωματείο στο παρελθόν δια βίου για αντισυναδελφική συμπεριφορά και πιο συγκεκριμένα για παραβάσεις μιας συλλογικής σύμβασης και διάφορα εξυβριστικά πράγματα.
Σύμφωνα με τον ίδιο τότε ο Γιώργος Κιμούλης δεν είχε παραστεί καν στο σωματείο για να συζητηθεί το θέμα και γι’ αυτό αποφασίστηκε η διαγραφή του. Ωστόσο, η προηγούμενη από τον Σπύρο Μπιμπίλα διοίκηση, είχε αγνοήσει για άγνωστους λόγους αυτή την απόφαση της δια βίου διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το σωματείο και τον επανέγγραψε κατά παράβαση.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε ακόμα πως αν ο Γιώργος Κιμούλης δεν είχε επανεγγραφεί στο σωματείο δεν θα είχε γίνει τίποτα από όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν τώρα ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναζητήσουν ευθύνες και στην προηγούμενη διοίκηση.
Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως το ποσό που ζητά ο Γιώργος Κιμούλης είναι πάνω από 1εκ ευρώ αλλά χρήματα έχει ζητήσει και από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος λόγω διακοπής της παράστασής του μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε βάρος του.
Δείτε το βίντεο
- Αχαΐα: Aπείλησαν μάνα και κόρη και άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα χιλιάδων ευρώ
- Χάντμπολ: Με Σουηδία, Βόρεια Μακεδονία και Λουξεμβούργο η Εθνική ανδρών στα προκριματικά του Euro 2028
- Οι ατασθαλίες της Τσέλσι οδηγούν την Έβερτον σε αγωγές κατά της λίγκας
- Μέσα στην αίρεση Heaven’s Gate: 29 χρόνια από τη χειρότερη μαζική αυτοκτονία στις ΗΠΑ
- Ομιλία Τραμπ προς τιμήν της Ελληνικής Ομογένειας για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου
- Οι «βόμβες» Ντίλιαν για το σκάνδαλο των υποκλοπών και η προσπάθεια απαξίωσης των λεγομένων του

