Συνεδριάζει ο ΣΕΗ για την υπόθεση Κιμούλη: Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας – «Κατά παράβαση έγινε η επανεγγραφή του»
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ εξήγησε τι είχε συμβεί στο παρελθόν με την διαγραφή Κιμούλη
Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει ο ΣΕΗ για το θέμα που έχει προκύψει μετά την αγωγή στο σωματείο από τον Γιώργο Κιμούλη.
Ο πρόεδρος του Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και εξήγησε ότι ο Γιώργος Κιμούλης είχε διαγραφεί από το σωματείο στο παρελθόν δια βίου για αντισυναδελφική συμπεριφορά και πιο συγκεκριμένα για παραβάσεις μιας συλλογικής σύμβασης και διάφορα εξυβριστικά πράγματα.
Σύμφωνα με τον ίδιο τότε ο Γιώργος Κιμούλης δεν είχε παραστεί καν στο σωματείο για να συζητηθεί το θέμα και γι’ αυτό αποφασίστηκε η διαγραφή του. Ωστόσο, η προηγούμενη από τον Σπύρο Μπιμπίλα διοίκηση, είχε αγνοήσει για άγνωστους λόγους αυτή την απόφαση της δια βίου διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το σωματείο και τον επανέγγραψε κατά παράβαση.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε ακόμα πως αν ο Γιώργος Κιμούλης δεν είχε επανεγγραφεί στο σωματείο δεν θα είχε γίνει τίποτα από όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν τώρα ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναζητήσουν ευθύνες και στην προηγούμενη διοίκηση.
Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως το ποσό που ζητά ο Γιώργος Κιμούλης είναι πάνω από 1εκ ευρώ αλλά χρήματα έχει ζητήσει και από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος λόγω διακοπής της παράστασής του μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε βάρος του.
Δείτε το βίντεο
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα



